Sunday, January 07, 2007

Vinkeitä värejä

Salama usein vääristää neuleiden värejä, kun näillä pimeillä keleillä yrittää ottaa kuvia. Mutta eletään toivossa: kyllä se kevät sieltä tulee ja lumet myös. Näihin kuviin tuli aika vinkeät värit, mutta on langat livenäkin aika vinkeitä.

Mies halusi itselleen sukat "sillä siistillä kantapäällä", joten minäpä ne väänsin. Värisuunnittelusta vastasi mies itse:


Lankana 7 veljestä musta. Ihan perussukat tiimalasikantapäällä. Tiimalasikantapäästä innostuneena piti testata myös sitä saksalaista kantapäätä, ettei sekään pääse unohtumaan. Tästä 7 veljeksestä tuli miesten sukat myyntiin:


Sisko ihastui pääkallosäärystimiinsä, että tilasi Valoannista tehdyt kynsikkäät. Lämpimät tuskin ovat, kun lanka on pelkkää tekokuitua ja jotenkin ryhditöntä, mutta hauskan kuvan niistä sai:


Lopuksi vielä kuvat kahdesta niistä paketista, joita lähetin Salaiselle neuleystävälleni aikaa sitten ja jotka muistin kuvata. Näitä en selittele tämän enempää:


Ennen kuin Larppa kuittaa tältä kerralta, muistutan vielä, että edellisessä postauksessa voi osallistua arvontaan jättämällä kommenttiin palautetta blogistani. 5000. kävijä oli Verano, jolle vien palkinnon neuletapaamiseen, kunhan ensin keksin mikä se on. ;) Näihin väreihin, näihin tunnelmiin, hyvää yötä.

4 comments:

Liinu said...

Valoannikynsikkäät on upeat! Sain aika hyvin omat kokeiluni mainitusta langasta pipoiksi, mutta tupsua siitä ei saanut kunnollista.

Räpeltäjä said...

Kivaa, taas sukkia kuvissa. Fani kiittää ja kumartaa!

akka said...

Myyt?

Puputsi said...

Myyn. Oon mm. töihin raahannut joitain perusneuleita (sukkia, tumppuja, pipoja) mukaan ja kaupittelen niitä halukkaille. Tällä tavoin kartutan hääkassaa, joten lankoihin niitä rahoja en tuhlaa. :)