Tuesday, January 09, 2007

Joskus se mopo vaan karkaa...

Tämän kuvan perusteella, tarvitseeko edes sanoa muuta?


Kävin tänään Novitan Lauttasaaren tehtaanmyymälässä ja poikkesin Menitassa. Yhteensä lankakauppareissu poiki 2800 grammaa lankaa ja Addin bambuiset 2,5mm:n sukkapuikot. Samoksesta oli kivoja värejä poistomyynnissä ja koska oon jo pitempään miettinyt siitä takkia itelleni, ostin sitten kahta väriä, molempia kilon. Jos ei muista, paljonko ison naisen takkiin tarvitsee, niin mieluummin liikaa kun liian vähän. Vaalea violetti ja vaaleanpunainen sopivat sen verran hyvin yhteen, että voi vaikka tarvittaessa tehdä raitaa tms, jos ei muuten meinaa riittää. Lisäksi ostin Valoannia vähän lisää, tarkoituksesta sitten kun tuotos on valmis. Valkoinen Wool menee työkaverin neuletakkiin. Menitasta hain Schoeller&Stahlin ohutta Limone-puuvillalankaa kuumaa kesäsuunnitelmaa varten (josta lisää myöhemmin, mikäli suunnitelma toteutuu) melkein samoissa väreissä kuin Samoksetkin.

Tänään muuten tuli uusi Novita. Tykkäsin hauskasta pinssistä, mutta mihinpä semmoisen kiinni laittaisi. Pitänee miettiä. Uudessa lehdessä oli ihan kivoja ideoita. Uutuuslangat itsessään olivat pettymys: Marine on kovaa ja karkeaa ja jotenkin löyhäkierteisen oloista ja Cocoksesta ei kannata puhuakaan. Sen sijaan Malibun uudet värit olivat mielestäni tosi kivoja, samoin Nallen uusi vihreä. Novita Bambua odotellessa...

Harrastaako joku muu tätä? Nyt paljastan teille yhden perverssin luonteenpiirteeni: Neule- ja muista lehdistä on hauska bongailla nännejä! Jep, luit aivan oikein. Uusimmassa Novitassa ei tainnut näkyä yhtäkään, paitsi yksi aika epäselvä tumma kohta tississä, josta ei voinut varmaksi sanoa oliko se nänni vai ei. Mutta joskus lehdissä näkyy nännit ihan kunnolla, ja se on mielestäni todella hauskaa, kun mietin, onko kyseessä moka vai tarkoitus. Ja nyt kun kerroin tästä, kuinka moni teistä pystyy selaamaan lehtiä katselematta näkyykö niitä nännejä vai ei? ;)

Mitään valmista tuotosta en ole ehtinyt saada blogiin esiteltäväksi, mutta sukkia ja tumppuja on jälleen tulossa, ja toivon mukaan myös sitä kuuminta kesähottia! ;)

4 comments:

lilhiz said...

ooh, mitä toi pinkki lanka on :o *tahtoo*

TiinaV said...

Parempi on ostaa kerä varalle. Tai kaksi. Tai kolme. Tai... :D

Ei, en avaa tuossa vieressä olevaa neulelehteä bongaillakseni nännejä. En! :)

Räpeltäjä said...

Heh, nään sieluni silmillä valkoisen sileän puuvillaneuleen ja nännit :D

Vai karkas mopo... ei todellakaan, nyt karkas kyllä rekka!

famu said...

Muutossa taas huomasin kuinka paljon lankoja on ollut "piilossa".Sormet vaan syyhyävät uusiin,kun nyt lankakauppaan on matkaa vain 300 metriä!-Hyvää alkanutta vuotta Sinulle.