Monday, January 22, 2007

Pakkasta pukkaa...

Ihanaa, ulkona oli kylmä! Aamulla mittari näytti -12 astetta. Tove-tumput joutui koville. Pitää itselle ne hahtuvatumput tehdä, mutta ehtii varmaan vasta ensi talven pakkasille. Keskelle pakkasia sain valmiiksi kuuminta kesähottia, mutta siitä on tulossa ohje Ullaan, joten pidän sen teille Ullan k-18 ekstran ilmestymiseen asti salaisuutena. ;)

Sen sijaan voin julkisesti tunnustaa, että ostin tilauspipoon Teddyä. Citymarketissa oli tarjouksessa Teddyn poistovärit 3,99e, joten piti sitten kahmaista toinen ekstrakerä mukaan "varmuuden vuoksi".


Jotain pientä oon saanut valmiiksikin:


Miesten sukat ja naisten sormikkaat. Noita sormikkaita oon yrittänyt väkertää, koska mummu tilasi niitä multa reilusti varastoon. Lämmittää aina mukavasti mieltä, kun kuulee toisen pitävän jotain mun tekemää.

Ollaan loppuviikosta lähdössä Tukholmaan käymään, ja ajattelin vähän lankakauppoja kierrellä. Otetaan ilomielin vastaan vinkkejä erilaisista askartelu- ja lankakaupoista Tukholman keskustassa. Marjutilla on onneksi jonkunlaista listaa valmiina. Palailen asiaan loppuviikosta toivottavasti jonkunlaisen matkakertomuksen kanssa.

No comments: