Tuesday, January 02, 2007

Uusi vuosi, uudet kujeet

Noin, aloitinpa uuden vuoden uudistamalla blogini ulkoasua, ja tempaisen vielä arvonnan pystyyn. Siitä tosin juttua tuolla peräpäässä vasta, ensin vähän pohdintaa ja sitten esittelen parit tuotokseni.

Nyt valmistumisen jälkeen on ollut vähän pallo hukassa. Oon kotona vaan pelannut vapaa-ajalla Settlersiä (Settlers II 10th anniversary edition) ja ihmetelly, kuinka sitä aikaa riittää vaan koneella istumiseen. Muutenkin miettinyt aika isoja kysymyksiä: Miten tästä eteenpäin? On tottunut siihen, että aina on joku isompi tavoite saavutettavana, ja nyt... tässäkö tää olikin? Mitä haluan tavoitella seuraavaksi?


No, joka tapauksessa päätin ainakin harjoitella tekemään tiimalasikantapään. Tykästyin kantapäähän niin paljon, että väkersin useammatkin sukat:


Pahoittelen tuota räikeää keltaista. Ei oikeasti ole noin räikeä, mutta salama otti siihen aika napakasti ja pimeällä ei saa hyvää kuvaa ilman salamaa. Nämä sukat on tehty 7-veikasta ja ajattelin myydä ne. Tarkoituksena oli saada jämäkeriä vähän pois pyörimästä.


Nämä sukat on puolestaan Nallesta, ja varmaan menevät nekin myyntiin, koska molemmat on mulle himpun liian pieniä. Oikeanpuolimmaisten sukkien varsiin on simppeli koristelu tehty kahden silmukan "palmikolla" aina joka 5. kerros. Ekaa kertaa käytin sitä koristeena ja ihastuin siihen ihan täysin. Tässä vielä lähikuva:Täytyy ostaa jotain juuri mun väristä lankaa ja tehdä itselle samanlaiset sukat - tietysti tiimalasikantapäällä. Mietin tuota opetellessa, että miksei tuota kantapäätä opeteta koulussa, vaan saksalainen kantapää, joka on mielestäni vaikeampi. Tiimalasikantapäässä on kätevää, kun kerralla tulee sekä kantapää että kiilakavennukset.

Sen enempää neulomuksia tai muitakaan käsitöitä en olekaan saanut valmiiksi asti, vaikka niitä keskeneräisiäkin on jonkun verran. Esittelen niitä taas sitten, kun saan valmista. Nyt siihen, mitä kaikki tuskaisesti postauksen alusta asti ovat odottaneet: nimittäin arvonta! Koska kävijälaskuri alkaa lähennellä viittätuhatta, saa viidestuhannes kävijä palkinnon, joten bongailkaapa laskuria ja se huikatkoon, jolle 5000 osuu. Järjestän samalla myös toisen arvonnan, johon voit osallistua jättämällä palautetta blogistani: mitä mieltä olet uudesta ulkoasusta, jutuista, kuvista, mitä haluaisit lisää, mistä voisi kirjoittaa vähemmän jne... Arvontaan voit osallistua 13.1. puolille öin asti. Palkintoina molemmissa arvonnoissa on jotain kivaa, mutta en itsekään vielä tiedä mitä! :)

21 comments:

Vanilla said...

Kiva uusi pohja! Tykkään tuosta nimen kirjoitusasusta tuossa ylhäällä.

Maartsi said...

Pirtsakan näköinen pohja! Sisältöön en puutu, sillä blogihan saa olla kirjoittajansa näköinen eikä ainakaan minulla ole sen kummoisempia "vaatimuksia". Kiva, kun sinulla on hienoista töistäsi paljon kuvia!

Taija K said...

4881 näyttävät lukemat. Uusi pohja on kiva. Jutuistasi mieleen on jäänyt "vinyylihanskat ja sauva", silloin putosin kunnolla ;o)

villasukka said...

Kivan persoonallinen ja pirteä!

Johanna said...

Olenkohan mä sokea, mutta en näe laskuria missään..Uusi pohja näyttää kivalta ja blogissasi on kivasti kuvia tekemistäsi töistä.

Räpeltäjä said...

Hih, säkin hurahdit tiimalasikantapäähän. Itse ei muita aio enää tehdäkään. Ihanaan kun ei tarvitse nostella reunasilmukoita, se on mun mielestä pahin homma.

Ja sitten tuo kahden silmukan palmikkokuvio: tosi kaunis. Kiva kun muistutit sen olemassaolosta, jos vaikka innostuis taas tekemään. Ihmeen helppo kuvio niin sievä.

Kiva kun kuvailit sukkiasi. Ihan aina odotan, että millon pupun sivuilla on taas sukkia :) Nyt odotus palkittiin, kiitos ja kumarrus!

Minnie said...

Hienoja sukkia olet tehnyt. Kantapäistä helpoin neulottava on mielestäni juuri tuo tiimalasimalli, voi jos osais tehdä sen vielä vahvistettuna... Pohja on myös kiva, ei liian räikeä eikä myöskään liian hempeä. Laskuri näyttää nyt 4909.

verano said...

Teet monipuolisesti kaikenlaista, nyt myös massajuttuja ja jo aiemmin ainakin helmiä neulonnan lisäksi. Tosin näiden juttujen lukemisessa piilee vaara ;)

Onnea vielä valmistumisesta!

Nallukka said...

En ole vielä kovin kauan vieraillut blogissasi, mutta ensimmäisenä mieleen tulee iloisuus. Blogiasi on siis mukava lukea.

luovatkädet said...

Uusi pohjasi on kiva! nnea kävijöistä ja valmistumisestakin!

Hanna said...

Minusta tämä ulkoasu on juuri passeli, kivan pirteä ja iloinen. Ja sisällöstä ei sen enempää kommentoitavaa kuin että jatka samaan malliin :)

JaanaM said...

Ei vielä tasalukemaa, aikas lähellä kuitenkin!
Olen samaa mieltä kuin Maartsi, blogin täytyy olla kirjoittajansa näköinen!

verano said...
This comment has been removed by the author.
verano said...

Oho, 5000. Sitä piti sanomani :)

Gehenna said...

Hö, myöhästyin, 5003 x)

Rouva Oranssi said...

Viisitonninen on mennyt jo 16 kävijää sitten, mutta jätänpä terveiset, että kivat on sivut.

Tykkään sun tyylistä jutustella ja kuvia on mukavan paljon.

Menestystä vain jatkossakin ja onnea valmistumisen johdosta.

paperi40 said...

minäkin haluan osallistua!

Raisa said...

Minäkin osallistuisin arvontaan!

Tykkään sivuistasi, väri on mainio pinkki, josta itsekin tykkään ihan kamalasti, ja nuo tähdet tuolla taustalla sopii hienosti!

Villasatu said...

onnea viidelletuhannelle (ja valmistumiselle) Näin tylsästi arvontaan mukaan, kiitos :-)

Taiska said...

Tahtoo myös arvontaan mukaan!
Blogin on tarkoitus olla omannäköinen eikä sellainen kuin muut sen haluaisivat olevan. Jokaiselle ulkoasulle, kirjoitukselle ja muulle löytyy kannattajat ja vihaajat. Ole rohkeasti oma itsesi!

Mari said...

Hei pitkästä aikaa! Kivalta näyttää, ja juttuja on edelleen kiva lukea :) Jatka samaa rataa! Ja onnea valmistumisen johdosta :)