Wednesday, January 17, 2007

Mä ja mun langat

Tuli #neulonta-kanavalla keskustelua lankavarastosta. Mies tuolla huhki ja laitto kaikki mun lankalaatikot kasaan, ja tässä kuva:


Takana näkyviä läinäkyviä 31 litran laatikoita on yhteensä 11. Punaisia pahvisia laatikoita on yhteensä 7. Sitten lisäksi tuo iso lattiakori ja miehen tekemä laatikko. Kuvasta puuttuu kolmessa käsityökorissa lojuvat lankakerät ja keskeneräiset työt. Tässä syy, miksi Lankahamstereihin liittyminen mietityttää... kuka nää kaikki punnitsee?

Ja koska muuta ei ole valmiina, esittelen ihanaiset Tove-tumppuni kaikelle kansalle:

Sain kuin sainkin Lyyra-sukat aloitettua ja melko pitkällekin, kunnes sieltä löytyi virheen paholainen. Heitin sukat nurkkaan häpeämään ja odotan, että olen henkisesti valmis purkamaan sukan ja tekemään sen uudestaan.

Lopuksi arvontaan. Yllättäen unohdin koko arvonnan. Arvota kuitenkin suoritettiin tänään siten, että mies sanoi sattumalta numeron, jonka perusteella arvoin voittajan. Kuitenkin nihilistiluonteena raakasin pois ne, jotka eivät olleet jättäneet palautetta vaan vain ilmoittaneet osallistuvansa arvontaan. Voittaja on rouva oranssi! Pistäisitkö mulle mailitse puputsi at mbnet piste fi yhteystietosi, niin saat pienen yllärin? Tuli paljon palautetta kuvista ja kirjoitustyylistä. Moni sanoi, ettei sisältöä tarvitse kommentoida, koska blogin tulee olla kirjoittajansa näköinen. Itse olen vähän eri mieltä, koska kirjoitan tätä myös muille luettavaksi ja olisi mälsää, jos tätä ei kukaan lukisi syystä, joka olisi helppo korjata. Sitä jäin miettimään, pitäisikö joskus yrittää julkaista ohjeita blogissa. No, se jääköön pohdittavaksi. Nyt taidan mennä kaivelemaan yllärimatskua lankavarastoistani....

5 comments:

Meeri said...

Hui!
Ei mulla oo noin paljoa. Mä oon melkein kade. Mut vaan melkein....

paperi40 said...

hirmu määrä lankaa sulla!!!!jestas sentään!!kateellinwn!!

akka said...

:D aikamoinen määrä lankaa, toivottavasti punnitset ne, olis kiva saada kuulla määrä :)

On se ikävää, että niin harva kommentoi. Vuorovaikutus on kivempaa... :)

Puputsi said...

Katsotaan, saanko ne kaikki punnittua. :D Samaan syssyyn voisi tietysti järjestää langat matskun mukaan eri laatikoihin yms. Varmaan tarvii mies valjastaa apuriksi. ;)

Akka, tuosta kommentoinnista: Itseäni suorastaan hävettää, kun välillä ihmiset jättävät aivan ihania kommentteja, ja sitten minä hölmö en ymmärrä vastata kommenttiin, ennen kuin joskus piiiitkän ajan päästä, jolloin se on jo niin yöhäistä, ettei enää kehtaa sanoa yhtikäs mitään. ;)

Räpeltäjä said...

Sä oot aika hamsteri :D Uskomatonta! No, kyl noi sun sortumiset vähän jotain tollasta enteilikin.