Thursday, November 23, 2006

Valmistuminen häämöttää...

TA-DAA! Tässä se nyt on, kahden vuoden vääntämisen tulos:

Laitan blogiin linkin työhön, kunhan se julkaistaan koulun nettisivuilla, että kaikki innokkaat pääsevät sen halutessaan lukemaan. Ihanaa, siinä se nyt on, ei enää tartte murehtia koko hommelista kun seminaarin verran. Meidän koululla on siis luovutusseminaari näillä näkymin 4.12., jossa esittelen ton työn. Jos kiinnostaa, niin tervetuloa vaan katsomaan. Kiinnostuneet voi pistää mailia puputsi (at) mbnet piste fi, niin voin ilmotella tarkemmin paikkoja ja kellonaikoja. Se on siis ihan avoin tilaisuus.

Kun tänään tulin kotiin, oli mies tuonut tämmöisen ihanan minulle:


Oikeasti kukka on punaisempi, mutta keittiön keltainen valo tuntuu aina syövän vähän värejä. Itse en tiedä mikä kukka on kyseessä, mutta jos joku tietää, niin kommentoikaa. Olisi kiva katsella vähän hoito-ohjeita, etten tällaista ihanaa lahjaa heti tuhoaisi. Kyllä mua nyt hemmotellaan. :)


Oon aikasemmin unohtanut blogata tämän, joten vielä esittelykuva viimeisimmästä lankasaaliista:


Koulukaverini muuttaa Englantiin ja siivoili nurkistaan pois lankakerät ja ikuisuusprojektinyssäkät ja lahjoitti ne mulle. Yläkulmassa olevasta ruskeasta aranista tulee kaverille takki, Englannissahan on kylmä! Muut ovatkin tuommoisia pikkunyssäköitä, joista todennäköisesti tulee Vaakalle tilkkuja.

Nyt leijuu ihanat valkosipulin aromit nenään, joten taidan hilpaista syömään.

4 comments:

villasukka said...

Hoito-ohjeista en tiedä, mutta kukan nimi on Gerbera. Onnea valmistumisen johdosta!

Minnie said...

Onnea valmistumisen johdosta! Kova on ollut urakka, mutta viimein lopputulos palkitsee vaivan. Muistan vielä itsekin miten opinnäytetyöstä piti kovasti stressata, ja mikä huojennus kun se meni lopulta hyvin. Oli jotenkin tyhjiin puserrettu olo tuossa vaiheessa kun kaikki työt oli palautettu ja valmistujaisjuhlat lähellä. Onnea oikein kovasti! Ihanan gerberan olet saanut, minunkin puoliskoni toi keväällä synttärilahjaksi mulle samanlaisen. Kesäksi laitoin sen ulos ja se teki monta uutta nuppua ja kukkaa vielä syksyksi ilahduttamaan.

akka said...

!!!! ONNEA!!!!!!!! :)

Raisa said...

Gerberahan se, ja sen verran tiedän, että älä kastele tuohon juurelle suoraan, siitä se kuolee heti! Kastele siis aluslautaselle.

nimim. gerbera on lempikukkani, ja olen tappanut niitä jo noin 6 kpl ennenkuin keksin tämän ohjeen....