Friday, November 10, 2006

Lankavarasto kasvaa...

Kävin tänään miehen kanssa Menitassa. Oi että siellä on niin ihana käydä. Ihme kyllä, tällä kertaa mulle ei iskenyt suunnatonta himoa vaan ostaa kaikkea itselle. Ehkä johtuu siitä, että vähän ahdistaa noi lankakasat kotona, kun ne vie niin paljon tilaa. Joskus vielä kuvaan ne blogiin, niin tiedätte, mistä puhun. Ostin siis Menitasta vain sen, mitä menin sieltä hakemaan:


Eli siis Sandnesin Tovea. Punaisesta on tarkoitus tulla itselleni tumput
tämän ohjeen mukaan. Vaaleanpunaisista on tarkoitus tulla joululahja, jos vain ehdin sen toteuttaa. Ja siis minähän en ostanut enempää (vaikka maksoinkin, mutta sehän ei ole ostamista, jos ei itse niitä lankoja valitse), mutta katsokaapa miehen saalista:


Álafoss Lopista pitää kuulemma tehdä pipo ja Eskimosta siihen sopiva kaulahuivi. No, mikäpä minä olen vastaan väittämään miehelle, joka tyytyväisenä kulki kerät käsissä värejä vertailemassa pitkin kauppaa. :)

Kotiin tullessa postilaatikossa odotti yllätyspaketti. Eräs kaverini pyysi minua tekemään iteslleen virkatun laukun. Piti aikaa sitten nähdä, että saisin ohjeen ja langat, mutta se jäi opiskelukiireiden takia. Nyt hän sitten oli postittanut nämä langat minulle. Mukana myös ohje ja virkkuukoukku. Pitääkin alkaa näpertää, kunhan saa muita projekteja vähän eteenpäin. Tuo kassin ohje on Kotiliesi 8/2006 -lehdestä.


Eivätkä posteljoonin tuomat yllätykset tähän loppuneet: Laatikossa oli myös pakettikortti, jossa on minulle toistaiseksi tuntemattoman ihmisen nimi. Epäilenpä, että on kysymys kohta ei niin salaisesta neuleystävästäni.... Huomennahan sen näkee! Blogailen tuosta salaperäisestä paketista teille huomenna lisää. :)

1 comment:

Räpeltäjä said...

Voi kuule kun näitä lankaihanuuksia katsoo niin eihän tavallisesta seisaveikasta voi tehdä yhtään mitään! Sain vihdoin puikoille villasukat itselleni ja punainen 7-veikka tuntuu niiiin tylsältä ja kurjalta, että eihän siitä voi edes tehdä. saatika tavalliset puikot, eihän ilman bambuisia voi mitään tehdä. Välineurheilua, sanon minä. Ja sitte vielä Pohjois-Korea-ilmiö: ennen en tiennyt mistään ihanuuksista ja hyvillä mielin tuli tavislangasta ja tavallisilla puikoilla sukka. Nyt tuntuu niin niin kurjalta ;) Aion silti pakertaa "vanhanaikaisilla" välineillä.

Lyhyemmin ja ytimekkäämmin edellinen sanottuna: ihanuuksien blogaus pitäisi kieltää ;)