Saturday, November 11, 2006

Ei enää niin salainen neuleystävä...

... kuten eilen arvelin, Salainen neuleystäväni oli päättänyt paljastaa itsensä minulle. Viimeinen paketti oli kyllä iki-ihana! Koska Sny:ni blogin nimi on Sukkaa pukkaa, ja muutakin sain kahdet sukat ja Sukkasillaan-kirjan! Olen tuota kirjaa katsellut jo monesti, mutta en ole raaskinut ostaa. Kaikkia ihania vinkkejä siellä, sukkainnostus mulla taas huipussaan. Tässä Sny:n paketti koko komeudessaan:

Täytyy sanoa, että on kyllä taitava sukan tekijä kyseessä, sillä molemmat sukat ovat tasan tarkkaan sopivat! Aivan ihania molemmat, en tiedä kumpia pitäisin jalassa, joten pitää kai laittaa oranssi sukka toiseen ja valkoinen sukka toiseen jalkaan. ;)
Täytyy vielä ihan Tarjan iloksi laittaa, kuinka napit sukat ovat:


Tulee kyllä ikävä salaista neuleystävää. Oli niin ihanaa saada mystisiä paketteja ja miettiä, kuka tuo salaperäinen henkilö onkaan. :) Toivottavasti Kristel jaksaa järjestää näitä vielä myöhemminkin. Itse olen varmasti mahdollisilla myöhemmilläkin kierroksilla mukana.

Nyt nokka kohti uusia projekteja ja haasteita, niistä raporttia myöhemmin. Kiitokset vielä ihanalle Sny:lleni!

1 comment:

heini said...

hei, onnetar suosi sinua ja voitit arvonnassani. Laitatko osoitteesi sähköpostilla minulle, niin voin lähettää palkinnon. Mun sähköposti: heini piste soppi at helsinki piste fi