Wednesday, November 15, 2006

Taas tautia

Jeps. Olen jälleen kipeä. Koko syksy tuntuu menneen vaan sairastellessa ja opiskellessa. Taju kankaalla on yllättävän rankka olla. Onneks eilen päivää piristi Villihelmestä tulleet helmet:


Taustalla vasemmalla olevat helmet näyttää melkein mustilta, mutta oikeasti ovat tummanvihreät. Tilasin noita renkaita ja läpinäkyviä pisarahelmiä, koska tarkoituksenani on kokeilla tätä ohjetta. Villihelmessä tosi hyvää palvelua. En nimittäin ollenkaan tajunnut, millainen rengas tuohon ohjeeseen tarvitaan, mutta sieltä vastattiin mailiini asiallisesti ja linkitettiin suoraan sopivaan renkaaseen. Tykkään siis kovasti. :) Sininen pieni käppyrähelmi (en osaa oikeita termejä) oli Villihelmen lahjus, ja minua lahjottiin myös karkilla. Tarkoitus nyt ei ollut vain mainostaa Villihelmeä, mutta kiitokset tätä kautta sinne hyvästä palvelusta. Sinisistä, punaisista ja vihreistä kaksoiskartiohelmistä ajattelin tehdä samanlaisen korun kuin aikaisemmin. Tilasin helmiä aluksi kokeeksi ja melko vähän, koska halusin nähdä oikean koon ja värit. Varmaan tilailen noita jossain vaiheessa lisää, että saan sen korun valmiiksi.

Käsityörintamalla olen väkertänyt lähinnä tilaustuotteita ja miehen pipoa siitä ihanasta Alafoss Lopista (suosittelen), jota on ihana neuloa. Piposta tulikin liian korkea, joten pitää purkaa sitä vähän. Kuvia tilaustuotteista, kun saan niitä valmiiksi. Lähiaikoina olen lähinnä aloittanut uusia töitä, mutta mitään en ole saanut valmiiksi. Lisää kuvia siis joskus, kunhan jotakin valmistuu. :)

Lopuksi vielä lukijoideni iloksi aika irstas kuva kisustamme:
(Riesa on siis tyttökissa ja jalkojen välistä pilkottava pötkö on häntä, vaikka sitä saattaakin ensin erehtyä luulemaan joksikin muuksi.)

3 comments:

Gehenna said...

höhö, hyvä kissakuva. niinhän se täti oiskin setä, jos sillä olis munat!! koitahan parantua jälleen kerran, jotta kykenet maanantaina neuletapaamiseen >:)

eusu said...

Hejssan. Katsoin tuolla elokuun postauksissasi, että olit tehnyt ison Fifin Novitan Nallesta:) Ihana. Kerrotko (jos vielä muistat) paljonko sinulla meni tuohon kokoon lankaa? Oon juuri tekemäsä itselleni mustaa Fifiä hautajaisiin viikonlopuksi... Novitan Nallea osui käteen, joten sillä mennään... Ajattelin pienenpää kuin sinun huivisi, mutta Nallesta en ole aikaisemmin Fifiä tehnyt joten menekki kiinnostaa...

Kiiiiitos oikein paljon jo etukäteen vastauksestasi!

eusu said...

Kiitos! (Mulla onkin 2 mustaa krää, joten varmastikin riittää... mikäli aika riittää...)