Wednesday, November 08, 2006

Myssyjä, myssyjä...

Työkaveri tilasi multa kypärämyssyn kesällä. Sain sen vasta valmiiksi. Myssyn tein Maddaleenan ohjeella. Tykästyin ohjeeseen kovasti, kunhan ensin ymmärsin sen. Kiitos Maddaleenalle ja #neulontalaisille neuvoista ja kärsivällisyydestä. Ekasta myssystä tuli vähän liian pieni:

Kuten kuvasta näkyy. Seuraavalla yrityksellä onnistuin jo paremmin:
On ihan munan muotoinen pää!

Jotain muutakin pientä olen saanut valmiiksi, mutten oo ehtinyt ottaa niistä kuvia. Esittelen sitten myöhemmin. Nyt pitäisi jo mennä suihkuun, että ehtii ennen CSI:tä. Sit nukkumaan ja huomenna taas pitkä päivä ja paljon tekemistä. Sitä ennen kuitenkin tämmöinen juttu, jonka bongasin täältä.

Anna hyvän kiertää:

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmottautuvat kommentoimalla tähän viestiin,saavat minulta jotakin itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa. Tuskin joulua ehdin kuitenkaan sitä tekemään tai lähettämään, mutta onhan se kiva saada lahjoja myös joulun jälkeen. :) Vaihtoehtoisesti voin myös lahjoittaa pienen summan rahaa tai tavaraa jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle tai esimerkiksi Kirkon ulkomaanavulle. Juttuun liittyy pieni juju: Jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää.

Huom. muista jättää blogiin joku yhteistietosi.

1 comment:

paperi40 said...

anna hyvän kiertää juttu on varmaan vielä voimassa, osallistun siihen.