Monday, October 16, 2006

Väsyttää...

Hei, olen Laura ja minulla on paha kierre: Stressaan, kun on kauheasti tekemistä, enkä saa stressin takia nukutuksi, enkä saa mitään tehdyksi, kun väsyttää niin paljon. Valmistua pitäisi siis 20.12.2006, joka on tänä vuonna! Eihän siihen ole kuin pari hassua kuukautta enää. 29.11. mennessä pitäis olla käydyistä kursseista kaikki tehty ja kielikokeet hoidettu. Yks kurssi mulla kestää 6.12. asti. Ja sitä tekemistä riittää...

Onneks on ihanan rentouttavaa tekemistä, kuten neulonta ja shoppailu. Viime perjantaisen shoppailun satoa:
Elikäs ostin itselleni ihanan ohutta Sock 4-sukkalankaa ja Marks&Kattensin Clown-sukkalankaa, jossa on 45% puuvillaa. Syy näin ohuisiin lankaostoksiin on tässä:
Sain jalkarasvasukkani vihdoinkin valmiiksi ja ne on aivan ihanat! Nää Step-sukat on ensimmäiset mun tekemät ohuet sukat, ja kun todistin saavani niin ohuesta langasta sukat valmiiksi asti, innostuin tietysti haluamaan niitä lisää. Katsotaan vain millon ehtii niitä tehdä...

Hamstrasin myös helmiä:

Helmistä on vaikea saada hyvää kuvaa. Oikeesti helmet on hienommat ja kirkkaammat kun kuvassa, mutta saa tästäkin jonkunlaisen mielikuvan, mimmosista helmistä on kysymys.

Lopuksi vielä vinkki kaikille joululahjojen kanssa tuskaileville: Kirkon ulkomaanapu tarjoaa myös tänä vuonna mahdollisuuden antaa toisenlaisen joululahjan. Olisi aivan mahtavaa ostaa jollekin ompelukone ja ompelukurssi, vaikka se onkin aika kallis. Siksipä kysynkin blogini lukijoilta, olisiko teistä halukkaita lähtemään kimppaan moisen joululahjan ostoon? Fyysisesti lahjasta saa itselleen kortin, jossa kerrotaan, millaisen lahjan on ostanut. Kortin voisin julkaista blogissa, jolloin siitä tulisi joululahja kaikille blogini lukijoille, puhumattakaan siitä onnellisesta, joka ompelukurssin saisi. Ilmoitelkaa kommenteissa, jos innokkaita löytyy. Tiedän, että yksin en noin suurta rahasummaa voi laittaa, mutta ehkä annankin joululahjaksi joillekin kavereilleni mieluummin tylsän konvehtirasian sijaan osan tuosta ompelukoneesta. :)

2 comments:

koi said...

Mä voisin parilla kympillä osallistua moiseen, enempää ei ikävä kyllä liikene köyhän kukkarosta :-(

laura said...

toi alkuhan kuulostaa ihan minulta... paljon tekemistä-> stressaa-> ei voi nukkuu-> ei saa mitään tehtyä... :)
mutta niistä sukista... ohje ja sydämet ovat omasta päästä. varpaista aloitus ja molempia sukkia kun teki yhtä aikaa, niin sukista sai helpommin samanlaiset.:)