Thursday, October 05, 2006

Sukkabuumi!

Kummasti aikaa blogailla, kun on saikulla. Ei kyllä järki vieläkään kauheesti juokse, joten älkää ihmetelkö kummallisia sanoja tai ilmasuja. ;)

Jotain pientä kuitenkin sain eilen valmiiksi, nimittäin miehen sukat:

Tai no ei noi nyt niin pienet ole, miehen jalka on kuitenkin kokoa 46. Lanka on ihan tavallista valkoista 7 veljestä, jonka mies itse värjäsi. Ja katsokaa, miten hienosti värjäsikin! Sukista tuli aivan älyttömän hienot. Itselleni tulee näistä mieleen avaruus. Ehkä johtuu siitä, että sinisessä raidassa menee vähän valkoisia pilkkuja ja muodoista, miten raidat menevät. Tuli himo värjätä lisää lankaa!

Kävin tänään postilaatikolla, ja se oli ihan tupaten täynnä. Osittain siksi, että eilen oli iltapäivällä tullut kauhea mainosnippu ja osittain siksi, että siellä oli synttärijuttuja. Kummisedältäni ja hänen perheeltään oli tullut synttärikortti, missä oli kiinni dvd Mitä nainen haluaa. En tuommoisia kortteja olekaan ennen nähnyt ja mielestäni kyseinen leffa on hauska katsella, niin kortti oli tervetullut. Myös mummultani oli tullut kirje, jossa oli kestolotto ja casinoarpa. Näin sitä kannustetaan uhkapeleihin. ;) Tämä oli kyllä hauska lahja, koska mielestäni loton seuraaminen on lauantai-illan kohokohta heti saunan jälkeen! Kuulostaapa tylsältä tää mun elämä... ;) Postilaatikossa oli lisäksi myös Suuri käsityölehti, jossa ei mikään puhutellut, ja Roope-setä, jota en vielä kerennyt lukea. Sokerina pohjalla oli laatikossa myös paketti. Ja keltäs muulta se olisikaan ollut kuin ihanalta Sny:ltäni!


Paketissa oli ihanat munväriset kämmekkäät, jotka kädessä tässä paraikaa näpyttelen. Yritin tutkia kuviota, mutta väritys teki sen hankalaksi. Ehkä Sny:n henkilöllisyyden paljastuttua saan myös tietää näiden ohjeen. Paketissa oli myös Tassu-maitonappeja, jotka ovat Riesa-kissamme herkkua! Muuten neiti ei herkuista pahemmin perusta, mutta nämä napit katoavat nopeasti. Skitso nyt syö kaikkea. Lisäksi paketissa oli ihanan piristävä kortti ja kirja Hetaleita poropeukaloille. Olenko tietämätön, kun en tiedä mikä on hetale? Kirja vaikuttaa joka tapauksessa kivalta peruspaketilta perusneuleohjeita. Näistä on helppo lähteä muokkaamaan oman vision mukaisia taideteoksia. Mukavaa teoksessa on myös se, että siellä on paljon virkkausohjeita. Nyt pystyn harjoittelemaan kivoilla pikkujutuilla virkkaamista. Helppoja virkkausohjeita, jotka eivät ole pitsiliinoja tms, ei ole helppo löytää. Ja lopuksi paketissa oli myös toivomani Addin ihanan ihanat sukkapuikot kokoa 2,5! Step-sukkalanka pääsee heti illalla aloittamaan sukkautumisen (eli sukaksi muuntautumisen) ja sitten on vuorossa Sny:ltä saatu Opal. Haaveena olisi myös tehdä jotkut ihanat pitsisukat... Sitten pitääkin ostaa jo lisää lankaa. ;)

Edelliseen viestiini oli kerrottu jo paljon siitä, miten ihmiset pelastavat maailmaa. Hyvä homma! Jakelen tässä virtuaalisesti kaikille hyvää mieltä. Itselle tuli jokaista kommenttia lukiessa niin hyvä mieli. Ajatelkaa, monenko ihmisen elämää ootte jo parantanu. :)

No comments: