Wednesday, October 04, 2006

Synttärihaaste ja -blogaus

Tasan 23 vuotta sitten meikäläinen putkahti maailmaan. Sillon kuulemma on satanu tai ollu jo maassa jotain lumentapasta. Aika uskomatonta, kun vieläkin näyttää mittari melkeen sen +15 astetta. Onnea siis minulle. Kävin tänään lääkärissä ja diagnosoitiin poskiontelontulehdus. Melkeen sen ite jo arvaskin, niin pitkään ollu kuumetta ja naama tuntuu ahtaalta ja painavalta. Sitten kun tulin kotiin lääkäristä, mua odotti täällä ihana ylläri:Mies oli ostanut mulle peräti kolme synttärilahjaa ja paketoinut ne ihan itse! Olin oikeen ylpeä siitä ja tosi iloinen lahjoista. Näitä paketeista sitten paljastui, kaikki erittäin toivottuja lahjoja:


Super Princess Peach on (muiden mielestä) helppo tasohyppely Nintendo DS:lle. Testasinkin sitä jo, ja se on ihan mun peli. : ) Sit Bambin sain, koska keräilen noita Disneyn klassikoita. Käsipeiliä olinkin toivonu ja sit sain rauhoittavaa silmänympärysvoidetta. Mies painotti sanaa rauhoittavaa. En ymmärrä ;)


Kipeenä ei oo kauheesti jaksanu neuloa, oon ollu niin väsyny. Sain kuitenkin valmiiks oikean kokoiset lasten sukat työkaverille:
Eilen ostin itelleni Prismasta synttärilahjaks lankaa, jota täydensin tänään. Näitä 7 veljeksiä ei ilmeisesti ole värikartassa ollenkaan, ja ne oli Prismassakin alennuksessa. Toi sininen näytti kyllä ihan tavissiniseltä. Keltaisesta ainakin tulee yhdestä kerästä pelkästään Vaakalle tilkkuja, koska se sopii sekä tyttöjen että poikien peittoon sit.
Eilen ostetut. Tuosta Nallesta jo tulikin sukat ja aloitin lasten tumppuja.

Tänään ostetut. Mondo kertoi, että hän haluaa pipoksi. Oli kiva väritys, että oli pakko ottaa mukaan. Varmaan tulee nopeesti valmista, kun Mondoa neulotaan kympin puikoilla. Sisälmykset: 75% akryyli ja 25% villa. Sit löyty eilen myös tämmöstä:

Aikasemmin en olekaan tämmöiseen Liisaan törmännyt, mutta ostin nyt pari kerää ihan "täytelangaks". Tiheys samaa luokkaa kun 7 veljestä, niin voi tehdä kuvioita sit tms.

Sitten otsikossa mainitsemaani synttärihaasteeseen: Haastan kaikki blogini lukijat parantamaan maailmaa valitsemallaan tavalla. Omista maailmanparantamisistaan voi kommentoida tähän postaukseen. Palkintona jaossa paljon hyvää mieltä! Hyvä teko voi olla mm. tilkun neulominen Vaa'alle, parin lantin lahjoittaminen johonkin keräykseen, postikortin lähettäminen tutulle, johon ei ole pitänyt yhteyttä yms. Ideana on, että tekee jollekin hyvän mielen tai helpottaa jonkun elämää muuten. Ja superkiitos munkin puolesta jo kaikille niille, jotka on Vaa'alle tilkkuja väkertäneet!

Nyt meen taas sänkyyn. Otti niin voimille tää blogaaminen.

7 comments:

k2o said...

Hyvää synttäriä :) Lahjaksi saat lupauksen parista tilkusta ja rupesin eilen, kuin tilauksesta, spr:n kuukausilahjoittajaksi.

akka said...

Paljon onnea :)

Toivottavasti paranet pian...

Vaaka ry taipuu muuten Vaakalle :)

Ja et ikinä arvaa mitä mä teen :D
No kerrotaan muillekin: Vaaka ry:ssä mitä eteen tulee ja jatkuvana niitä tilkkuja.
Unicefissa oon aika ajoin lipas kädessä kadun varressa.
Unicefille teen Anna- ja Toivo nukkeja.

Pörrö said...

Onnea onnea! Lahjoitan sulle pyytämäsi lisäksi myös viisitoista minuuttia (virtuaalista) inspiraatiota ja taudinpoisajomanauksen:
=)(¤?=%)(=)#¤?)(%

Olen joskus Aku Ankoista lukenut partiolaisten "päivän hyvä teko" aatteesta. Yritän muistaa toteuttaa Akkarin neuvoja päivittäin. Välillä vähemmän, toisinaan enemmän. KÄÄÄÄÄÄK ;)

Gehenna said...

Onnnnnea! Mie yritän kovasti parantaa jonkun pienen ihmisen maailmaa vaakatilkkuilemalla. Ja oon pyörittäny yhtä kummilapsi-avustustoimintaa äitiporukalla. Jotain edes.

Riikka said...

Paljon Onnea!

Osallistuinkin viime viikolla Vaakan keräykseen, mutta apupupuja ois tarkoitus jossain välissä neuloa, joten haaste otettu vastaan.

Krista said...

Onneksi olkoon!!!

Olen jo mukana:
-MLL:ssa, jossa mm. tällä hetkellä menneillään Näytä että välität-kampanja koulukiusaamisen ehkäisemiseksi. Sen nimissä ryntäilen edes takas lipas kädessä. Lisäksi lauantaina järjestämme lastentarvikekirppiksen ja olen neulonut tsiljoona pipoa myyntiin yhdistyksen hyväksi
-apupupuja on ihan valmiina 3, tekeillä 3
-kuulun siihen gehennan mainitsemaan äitiporukkaan
-teen vaakatilkkuja (kasallinen valmiina)
-teen pipoja ja sukkia asunnottomille
-kuulun AKKU-työryhmään (kulttuuriympäristöhanke)
-kuulun vanhempaintoimikuntaan, joka tekee vaikka minkälaisia tempauksia

Vieläköhän sitä sinun kunniaksi repeisi johonkin? JOO! Teen vaikka (vähintään) 2 pupua ja 5 tilkkua vielä lisää.

Siilis said...

apupupua neulon :)
Myöhästyneet synttärionnittelut :)