Sunday, May 28, 2006

Massailua

Innostuinpa pitkästä aikaa massailemaan. Yksistä pitkistä puikoistani oli lähtenyt pää irti, joten päätin tehdä molempiin uudet päät massasta. Innostuin sitten väkertämään kaikkea muutakin. Tässä tuotokset matkalla uuniin:
Tein vihreät napit. Itseäni jäi hämäämään, kun niistä ei tullut symmetriset, mulle kun kaiken pitäs aina olla niin täydellistä jne. Kivoilta ne kuitenkin näyttää. Ajattelin vielä yrittää hioa niitä keskenään samanmuotoisiksi. Näitä ajattelin tarjota kaverilleni hänen takkiinsa, ainakin värisekoituksen tein siihen lankaan sopivaksi. Katsoo nyt, millaisen vastaanoton ideani saa. Ymmärrän tosin hyvin, jos joku haluaa näiden väkerrysten tilalle kaupasta ostetut, keskenään samanlaiset napit. ;)
Vihreiden nappien innostaman innostuin tekemään lisää nappeja. Näistä tuli mielestäni aika hienoja ja kivan villejä:


Tein myös riipuksen. Tämän voisi ripustaa vaikka nahkahihnaan tms. Taakse laitoin rautalangasta lenkin, josta sen saa roikkumaan. Pitänee katsella, jos joku innostuisi tälle kodin tarjoamaan.
Tein lisäksi kaksi hassua helmeä, jotka ajattelin joskus laittaa silmukkamerkkeihini. Kyllä, ajattelin niitäkin ruveta joskus tekemään, kunhan saan palkkaa ja ostettua pihtisetin ja helmiä. Kiitoksia vaan kaikille, jotka tartuttaa näitä aikaavievää ideoita... ;)

Tässä sitten kuva niistä puikon päistä, joista kaikki alkoi. Mielestäni niistä tuli tosi hauskat ja söpöt. Melkein tekisi mieli repiä kaikista puikoista päät irti ja väkertää itse uudet. :) Hassusti noiden päiden kanssa kävi, kun paistoin ne puikkojen päässä, enkä nyt saanukaan niitä enää irti. :D Tarkoitus oli siis liimata ne puikkoihin kiinni. No, onpahan liimaa valmiiksi, kun ne joskus sieltä päistä irti ropisevat.

Lisäksi päättelin tänään äitini tekemät vauvan sukat. Halusin laittaa kuvan blogiini, jotta hänkin näkisi, millaiset sukat loppujen lopuksi ovat. Hauskaa minusta sukissa on se, että ne on neulottu tasona. Tästä sainkin pari mielettömän hyvää ideaa, millaiset sukat voisin itse suunnitella. Täytyypä kysäistä, mistä ohje on otettu.

Muutenkin on suhissu koko päivän aivan mahtavat luomisideat, kunhan vaan löytyisi aikaa ja energiaa kaikkeen! Mutta on tämä aivan ihana fiilis kuitenkin. Siitä, että luomisvimma ja järki juoksevat päässä, tietää olevansa hengissä - ja onnellinen!

2 comments:

Gehenna said...

Tommonen tasona neulottu vauvansukka on ainakin ollut jossain vuosia vanhassa novitan vauvaneuleliitteessä, itekin sieltä tein parit tommoset ja ne on pikkuvauvalla oikein toimivat.

Jenni said...

Ihanat noi puikonpäät :)