Friday, May 12, 2006

Ja lankakasa kasvaa jälleen...

Jes, taas olin syventämässä rusketusta ja polskimalla stadikalla! Eilen taas kävin täydentämässä lankavarastoa. Täyttääköhän tää jonkun addiktion merkit jo?... En vielä suostu myöntämään, että mulla olis ongelma! Tuloksena allaoleva lankakasa. Novitan Jasminista tulee siskon poikakaverille baskeri, joka pitäisi tehdä mahdollisimman nopeasti valmiiksi, koska synttärit on jo parin viikon päästä. Sisko kyllä tilas lahjan hyvissä ajoin, mut arvatkaapa kuka sen unohti... Luonnonvalkoisesta Violasta puolestaan tulee harkkakaverille toppi yhden Modan ohjeen mukaan. Tarkemmat speksit kunhan saan topin valmiiks.

Itelleni haluaisin tehdä jotain kivaa violetista Samoksesta, en vaan oo vielä keksiny mitä se olis. Oon ihastunu Samokseen lankana, se on tosi ihanan tuntusta, kivaa kudottavaa ja ihan kiva värikarttakin. Jotain teen siitä vielä joskus myös itelleni.

Päätin tehdä ikuisuusprojektini eli sen valkosen mohairpaidan tänä viikonloppuna loppuun. Tää blogin pitäminen on auttanu mua siinä etenemisessä huimasti, kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille siis.

2 comments:

Villasukka said...

Hassua! Juuri kaksi sekuntia sitten kirjoitin fufo-blogiin, etten tykkää samoksesta ja sitten sinun ihan päinvastainen kirjoituksesi osuu silmiini. Mutta näinhän sen pitääkin mennä, eri lankoja eri ihmisille!

Puputsi said...

Heh. Niinpä niin! Huvittava sattuma kyllä. :)