Tuesday, May 09, 2006

Lankaostoksia

Kävin tänään kaverin kanssa vesijuoksemassa Uimastadionilla. Tuloksena: rusketusrajat, hyvä mieli tehdystä työstä ja rääkätyt lihakset. Erittäin kiva saldo siis. :) Sieltä hipsin Novitan tehtaanmyymälään hakemaan lankoja pariin työhön, jotka ovat mielessä suht valmiina.
Ihana lankakasa:
Samos Lollipopista tulee paita isän avovaimolle (Novita kevät 2006 malli 31), Havaijista huivi koulukaverille (Moda 2/2006 malli 14)ja Kotiväestä virkattu lantiohuivi toiselle koulukaverille. Huivin pitäisi kuulemma olla tämäntyylinen, mutta omannäköisensä:

Pari ideaa mulla tähän lantiohuiviin on, mutta silti otan ilomielin myös muiden ideoita vastaan. Helmiäkin siihen olisi hauska laittaa, mutta jälleen törmään ongelmaan, että mistä helmistä Kotiväki menee läpi. Katsellaan ja suunnitellaan... :)

Lopuksi voin kaikkien iloksi ja ihmetykseksi (eniten itteni) ilmoittaa, että ikuisuusprojekti alkaa uhkaavasti valmistua. Eilen aloitin tekemään toista hihaa, joka on viimenen puuttuva kappale. Sitten se onkin viimeistelyä vailla valmis, ja viimeistely on kivaa, joten eiköhän se valmiiksi tule. Taidanpa tästä hilpaista kutomaan sitä taas vähän eteenpäin... Aurinkoisia päiviä kaikille toivottelee neiti Kesän ekat rusketusrajat.

2 comments:

Marja V said...

Kotiväki menee läpi esim 8/o-kokoisista tai isommista siemenhelmistä (lasia), 9/o-kokokin saattaisi onnistua. Ei-pinnoitetut ja ei-sisältävärjätyt lasihelmet kestävät hankausta ja kosteutta (esim. läpikuultavat, kirkkaat, opaakit värit).

Puputsi said...

Kiitos vinkistä!