Wednesday, February 07, 2007

Tukholman ostoksia

Vaikka en Tukholmaan varsinaisesti mennytkään shoppailemaan, tarttui sieltä kaikenlaista pientä kivaa mukaan.Panduro Hobbyn laajasta valikoimasta kahmaisin mukaan helmisekoituksen ja hienoja lehtihelmiä. Kuvassa näkyy hienosti varjo kamerasta ja kuvaajan kädestä. Värit kuitenkin näkyvät melko realistisesti. Oikealla on pakkaus vahanauhoja, jotka olivat tarjouksessa. En ole moisia aikaisemmin omistanut, mutta heräsi paaaaljon kivoja visioita. Sinisistä helmistä on jo lahjavisio, ehkä ehdin tehdä niistä lahjat syys-talveksi ystävälle. ;)

Nystasta tarttui mukaan superhalpoja bambuisia sukkapuikkosettejä kaksin kappalein kokoa 3. Olen huomannut, että suurinta osaa sukkalangoista tulee tehtyä kyseisellä koolla, joten ajattelin hamstrata niitä hajoamisen ja hukkaamisen varalle. Mies halusi alekorista Love Garnin (ikinä ennen kuullutkaan) Cocoonia, joka on 100% puhdasta villaa, pipolangaksi. Montako pipoa yksi mies tarvitsee? Vastaus: tarpeeksi monta!

Marias garnista ostin huiviani varten Dropsin Alpacaa. Oli pikkaisen edullisempaa kuin Menitassa. Ebenpuiset sukkapuikot olivat kalliit, mutta halusin itselleni luksusmuiston mukavasta reissusta ja kaupasta. Nyt olen niillä neulonut ja tuntuvat todella hyviltä. Outoa vain, kun on tottunut bambun joustavuuteen, sillä ebenpuiset puikot eivät jousta tipan tippaa. Sillä ne onkin hyvä ottaa mukaan bussineuleeksi - ei tarvitse pelätä puikkojen katkeamista.

Vähän myöhässä, mutta parempi silloin kuin ei ollenkaan: Ullan K18-ekstra on ilmestynyt! Mukana myös meikäläisen kuuminta kesähottia ohje, josta aikaisemmin uhkailin:

Kyseessä on siis Big Boobs -bikini topin ohje! Kovasti olen tästä jo kehuja saanut. Mielenkiinnolla odotan, käyttääkö joku ohjettani oikeasti!

Ensi kerralla (kunhan ehdin blogata) luvassa valmistuneita hamsteri- ja epähamsteritöitä!

No comments: