Tuesday, February 13, 2007

Hamsteritöitä

Eilen poistettiin leikkaamalla viisaudenhampaat vasemmalta. Leikkaus itsessään ei sattunut tippaakaan, vaikka pelkäsin sitä niin paljon, että tärisin koko operaation ajan. Kipu iski vasta bussissa, kun puudutusaineen vaikutus alkoi häipyä. Miten voikin sattua niin paljon? Pitää ottaa tujuja särkylääkkeitä ja siitä johtuen olenkin lähinnä nukkunut edelliset pari päivää, eikä neulomuksia ole valmistunut. Äsken sain pääteltyä muutamia töitä ja koska aion raportoida ne myös hamsteriblogiin, raportoin ne samalla myös tänne.


Miehelle pipo Cocoonista. Väliin laitoin heijastinlankaa, joka salamalla otetussa kuvassa näkyy hyvin, muuten heijastinlanka ei muun langan seasta pahemmin näy. Pipo on mielestäni todella hauska ja turvallinen, pitänee väsätä itsellekin samantyyppinen. Harmillista vain, että heijastinlanka meni melkein kaikki tuohon pipoon, eikä uutta voi ostaa ennen hamstereiden loppua. Mutta eiköhän mulla kaikkea muuta lankaa löydy neulottavaks siihen mennessä. ;)


Tilauspipo Alfa Glitteristä. Mitäpä tästä muuta sanoisi. Kuva on huonohko, mutta pipon malli näkyy hyvin. Väri on vähän kirkkaamman turkoosi ja glitter loistaa välistä enemmän. Alfa Glitter tuntuu yllättävän mukavalta langalta, pitäisikö tätä hamstrata myös itselleen sitten maaliskuussa?


Jämälankakeristä innoistuin tekemään pitkästä aikaa tilkkuja. Keräsin kaikki pienet löytämäni nyssäkät yhteen muovikassiin ja poimin sieltä keskenään sopivia lankoja, joista teen tilkkuja. Hauskaa hommaa, kun tietää, ettei niitä palleroita muuhun tulisi kuitenkaan käytettyä. Saapa tuhottua turhat kerät itseltään ja parannettua samalla maailmaa.

4 comments:

Taija K said...

Kyllä kai nyt heijastinlankaa voi ostaa hamsterinkin aikana? Eihän siitä pelkästään mitään neulota, sehän on sama kuin ostaisi napit villatakkiin ;o) Kandee ainakin kysyä diktaattorilta!

reeta said...

Hii, pipa! :)

Katja said...

Sympatiani hammasjutusta. Itseltäni poistettiin alaleuan molemmat viisarit yhtä aikaa leikkaamalla ja näytin noin viikon iham hamsterilta turvonneine poskineni. Oli myös tylsää pitää molemmin käsin jääpusseja poskilla. Särkylääketokkurassa kokeilin läiskiä kylmävoidetta poskiini, mutta yllättäen sen tökötin voimakas haju sai silmät kirvelemään ;).

Frigga said...

"Pipo on hauska ja turvallinen." Nnniin, jos sattuu makaamaan maassa. Heijastavia ominaisuuksia sisältävät asiat pitäisi nimittäin sijoittaa polvien tasolle tai siitä alaspäin, sillä auton valot eivät ylety paljoa polvista ylemmäs.

Olen ihan sekaisin tuosta isotissisten bikinitopista, aion kokeilla sitä heti, kunhan vain saan sopivaa lankaa käsiini :D