Tuesday, August 22, 2006

Ihanainen Sny:ni

Eilen kun tulin kotiin töistä, mies juoksi avaamaan oven pistaasipussi toisessa ja mystinen postipaketti toisessa kädessään. "Tässä on sulle paketti julkiselta ystävältä ja tässä salaiselta ystävältä", hän kertoi. Pistaasit olivat mieheltä ja postipaketti oli Salaiselta neuleystävältä!Pitihän se paketti avata samantien, ja tällaista kaikkea kivaa sieltä löytyi:

Paketissa oli saatekirje (oikealla ylhäällä), 100g Opalin Rodea -lankaa , 100g Flotte Socken Jacquard -lankaa, Salomonin solmuista tehty ihanan violetti huivi, suloinen kissakortti (huomatkaa miten ne kortissa olevat kissat kyylää viereistä pakettia, eikä ihmekään, sillä siinä oli pientä kivaa meidän kissoille), kaksi leluhiirtä kissojen salaiselta kissaystävältä (leluja, kun aitoja ei emäntä kuulemma antanut lähettää) ja Salmiakki Aakkoset -pussi.

Oli aivan ihana paketti! Huivia pidin eilen niin paljon kuin vain lämmöltä pystyi. Se on niin kaunis ja niin ihanan värinen! Salomoninsolmut kiinnostavat minuakin, mutta vielä en ole saanut niistä mitään aikaiseksi. Kivaa nähdä, miten hienoa voi tehdä.
Myös sukkalangoista olen aivan innoissani, koska en ole kumpaakaan niistä ikinä kokeillut. Yllättäen, näistä keristä taitaa tulla sukat! Haluaisin kokeilla kaikkia erilaisia kantapäitä ja kärkikavennuksia, joten näistä voisi tulla sellaiset. Tai sitten ihan perussukat. Langat raidoittuvat itsestään, ja vyötteen kuvan mukaan raidoista tulee veikeät. Kunpa saisin aikaa tehdä sukat! Uskoisin, että salmiakkipussi löytää kodin masustani, toistaiseksi se on vielä - ihme! - avaamattomana pöydälläni.


Myös Riesaa tuntui kovasti hiiripaketti kiinnostavan, joten avasimme sen yhdessä. Lopuksi vielä äksönkuvat kissoistamme testaamassa uusia lelujaan:


Ai niin, ihan lopuksi (nyt oikeasti lopuksi), voisin vielä mainita, että sain työpaikan tämän vuoden loppuun. Aloitan ensi perjantaina Kelan ulkomaan yksikössä työt. Eniten jännittää, miten jaksan kaiken tämän touhuamisen, sillä opintojakin pitää suorittaa samalla. Toivottavasti saa paljon voimaannuttavia tsemppikommentteja! :)

5 comments:

verano said...

Saitpas kivan, ison paketin :) Itsekin olen kuolannut Opalin perään netitse ;)

akka said...

Kivan paketin sait :)

Ja Onnea Uuden Työpaikan johdosta!

Rohkeasti uudelle tielle :)

JaanaV said...

Onnea työpaikan johdosta!
Työn ja opiskelun yhdistäminen uuvuttaa välillä, mutta välillä pitää pitää taukoja niin että hyvällä omalla tunnolla ei muistelekaan opintoja, niin sitten taas jaksaa.

isrik said...

Kiitos kommentista. Sen pipon voisi kait tehdä itelleenkin. Nämä, tein tytöilleni kun en lapsena saanut itse...

Anonymous said...

I'm curious to find out what blog platform you have been utilizing? I'm eхperiencing some mіnor
security iѕsues with mу latest website and I would lіke to fіnԁ something more ѕafeguarded.

Do уou have any ѕolutions?

Review my ωeb blog :: www.prnewswire.com