Tuesday, August 08, 2006

Silmukkamerkkejä - ihan itse!

Hihhei, tänään tuli postissa Villihelmeltä tilatut tavarat, ja innostuinpa väkertämään parit silmukkamerkit. Lisäksi käytiin äitin kanssa Jumbossa, ja ostin Sinellistä vähän lisää helmiä merkkeihin. Anttilassa oli Novitan Tango Fanin poistovärejä halvalla, niin ostin niitä neljä kerää. Seuraavan kuvashow'n aikana voi nauttia siitä, mitä tänään ostin.

Silmukkamerkkien tekeminen on todella hauskaa! Aika hurahti kuin siivillä niitä väkertäessä. Käytin noihin merkkeihin laatikoista löytyneitä lasihelmiä. Ovat ilmeisesti jotain lapsuuden peruja. Merkkien tekemiseen iski hirveä himo. Kerroin miehellekin, kuinka onnelliseksi minut saisi punaisilla/violeteilla silmukkamerkkeihin sopivilla lasihelmillä. ;) Tuli vaan tässä mieleen, että montako miljoonaa silmukkamerkkiä yksi ihminen sitten voi tarvita?... Jos silmukkamerkkejä jää yli, niin sehän tarkoittaa vaan sitä, että on liian vähän töitä kesken! ;)

Mitään muuta en sitten olekaan saanut aikaiseksi, kuin shoppailua. Aloitin elämäni ensimmäiset Sauna-sukat tänään, mutta valmista on niin vähän, etten sitä vielä viitsi esitellä. Ohje tuntuu kivalta ja yllättävää kyllä aika helpoltakin. Ties mikä pitsisukkien väkertäjä meikäläisestä vielä tulee. ;) Sain sukista myös innoitusta, että voisin suunnitella huivin, mutta ei siitä vielä sen enempää. Saa nyt nähdä, saanko ikinä itse suunniteltua yhtikäs mitään pussukoita tai pipoa suurempaa.

Ai niin, olen unohtanut monesti jo mainita, että sain Salaiselta neuleystävältäni sähköisen postikortin! Kiitos siitä. Se tuli juuri päivänä, kun olin kotona kuumeessa, ja piristi erittäin paljon muuten niin ankeaa päivää!

1 comment:

Taiska said...

Jos sulta riittäisi silmukkamerkkejä muillekin, olisin valmis ostamaan... Oma taito ei riitä niitä vääntämään. Ota yhteyttä! taiska @ koti . luukku . com