Saturday, September 02, 2006

Ja lankavarasto kasvaa

Jep jep, niinkun otsikko sanookin, niin lankavarastossa on ollut huomattavaa kasvua lähiaikoina. Mitään ei ehdi tekemään tai ainakaan saamaan valmiiksi asti, mutta lankaa kummasti ehtii ostamaan. Alotetaan vaikka vanhimmasta:


Tällaisen kasan lankaa löysin, kun käveltin Malmilla kauppaan, ja siinä matkan varrella oli kirppis. Sain koko läjän (ylhäällä oikealla olevia seiskaveikkoja, joista toinen tarttui mukaanvasta kaupasta ja toinen oli miehen ostama väärän värinen kerä, lukuunottamatta) edullisesti. Kaikkea sekalaista jämää siinä oli, kuten näkyy. Osan langoista, jotka näyttivät ihan kiharoilta hiuksilta, lahjoitin innokkaalle nukentekijälle. Lisäys: Kuvassa ovat myös Malibut, jotka ostin Prismasta alennuksella. Niitä en siis saanut kirpparilta. Äitini virkkaa minulle näistä paidan, voin sitten esitellä, kun paita on valmis. :)


Tämän kasan sain puolestani koilta. Kiitoksia vain sinne suuntaan ja onnea perheenlisäyksestä! Pakko muuten sanoa, että alla näkyvä ihanan värinen lakana on pikkusiskoni minulle tekemä ja värjäämä. Sain sen viime jouluna. Käsitöihin hurahtanut siis hänkin. ;)


Nämä ihanan väriset langat ostin Fiinaneuleesta. Ajattelin väkertää niistä itselleni mukavan palmikkotakin syksyksi, jos nää ilmat tästä ikinä viilenee. Pitää vaan yrittää jossain vaiheessa ehtiä tekemäänkin se takki. Ohjeen ostin samalla kun langatkin, mutta tekijänoikeussyistä en laita siitä kuvaa blogiin.

Hirmuisesti työnteko ja koulunkäynti yhdistettynä on väsyttäneet. Kotiin kun tulee, istuu hetken aikaa tuijottamassa tyhjyyteen ja yrittää syödä. Sitten kun tajuaa tökkivänsä turhaan haarukalla ylähuulta ja ruokakin on jo pudonnut syliin, luovuttaa ja kömpii sänkyyn. Ja aamulla taas sama rumba uudestaan. Olen kuitenkin saanut jo 2 opintopistettä suoritettua! Eilen tuli koulustakin kirje, jossa sanottiin suurin piirtein: "Aiot kuulemma valmistua, teepä tämä ja tämä ja tämä ja vielä tämäkin." Ei ollutkaan vielä tekemistä tarpeeksi. Onneksi uusi työ vaikuttaa tosi kivalta ja palkkakin oli enemmän kuin luulin. Vähän vieläkin jännittää tämä jaksaminen, mutta tuntuupa sitten ensi keväänä kevyeltä käydä vain töissä. Hirmuisesti on tullut kivaa palautetta ja tsemppikommentteja kaikilta tutuilta. Kiitoksia siis heille! Harmittaa vain, että blogin lukijoilla on melko harvoin mitään luettavaa, tai varsinkaan mitään katsottavaa valmiista töistä. Ehkäpä saan huomenna nuo yhdet sormikkaat pääteltyä, niin voin sitten jossain välissä ne esitellä. Huomenna tosin ajattelin käväistä Kädentaitomessuilla, jos vain jotain seuraa sinne keksin. Vähän mälsä mennä yksin.

Mutta nyt voisi hipsiä kohtapuoliin taas sänkyyn, että ehtii nukkua viikon univelat pois. Kiitos ja hyvää yötä. Lopuksi vielä pakko laittaa kuva meidän Skitsosta, kun se osaa ottaa niin rennosti (näyttää ihan kun se olis väännetty tohon asentoon):

1 comment:

Sia said...

Kylläpäs löysitkin oivan kasan lankaa!