Tuesday, April 11, 2006

Valmiit sukat

Hii, tänään tuli postissa ilmoitus, että Piikulta kimppatilaamamme hahtuvat ovat postissa! Koskakohan ne ehtisi hakemaan, tänäänkin tuli tehtyä 12 tunnin työpäivä ja loppuviikon työajoista ei ole tietoa... Luinelenille ja zeskalle lupasin pitää kahvit, kun tulevat hahtuviaan hakemaan. Pitänee silloin kuvailla ihania hahtuvia ja myöhemmin sitten vielä aikaansaannoksia teidän kaikkien ihailtaviksi.

Tänään sain valmiiksi sukat miehelleni Saulille. Lankana on Novitan Seitsemän Veljestä värit oranssi ja musta, kuten kuvastakin näkyy. Mielestäni värit sopivat loistavasti yhteen, ja mies sanoikin, että sukat taitavat kilpailla lempivillasukkien sarjassa. ;) Sukkia on kiva tehdä, katsotaanpa, mitä saan seuraavaksi aikaiseksi...

Haaveissa edelleen jotain tuotoksia Riian matkan langoista, samoin käyttää jämälankojani sukkiin, tumppuihin yms. pienempiin töihin, tai tehdä niistä raitapaitoja (joita käyttää ehkä joku värisokea). Joskus voisin blogata myös ikuisuusprojektit, jos siitä vaikka saisi uutta pontta niiden valmistumiseen.

En mielestäni ole niinkään prosessikutoja, vaikka prosessista nautinkin. Nautin suunnattomasti nähdä juttujani valmiina ja uuden omistajansa päällä. Tykkään kyllä myös aloittaa neuleita, ja kutoakin niitä. Noh, kaikki neulomiseen liittyvä on kivaa! Paitsi purkaminen.

Näihin aatoksiin, Larppa kuittaa.

No comments: