Wednesday, April 12, 2006

Ha-ha-ha-hahtuvaa!

Wuhuu! Hain tänään hahtuvat postista, jotka tilattiin kimpassa Piikulta. Teki mieli heitellä noita kiekkoja ympäriinsä ja pyöriskellä niissä ja puristella! Kuvasta näät, mitä ihanuuksia tilasin. Ruskasta syntyy ainakin miehelle tumput ens talveksi, violetista tumput mulle ja luonnonmustasta tumput kaverilleni. Valkoisen tilasin siksi, että voin sitten jämistä tehdä kahdella värillä vaikka tumppuja tai kassin tms. ja valkoinen sopii kaiken kanssa. Tosta violetista saiskin tosi makeen kassin... Ei kyllä varmaan tarpeeks isoa mun tarkotuksiin niiden tumppujen jälkeen, mutta voishan sitä tilailla lisääkin, jos joku innostuu taas mukaan. Ehkä kesällä, kun sitten on kesätyörahoista rikastunu (in my dreams).

Lisäksi väkersin tänään tilaussukkia yhdelle tutulle. Kivat väriyhdistelmät niihin tuli. Molemmat ovat ihan perinteisesti tehty seiska veikasta. Värikoodejakaan en enää muista, ja vyötteet lensi jo paperikoriin. Jäi vaan hämäämään, että toivottavasti noista siniraidallisista ei tullut liian pienet, kun vähän arvalla heitin koon. Noh, jos on liian pienet, sit tehdään uudet, eipä siinä muu auta. :)

Noista vyötteistä tuli mieleen: kuinka moni kanssaneuloja lajittelee neuleista syntyvät jätteet ja miten? Mä itse heitän tosiaan vyötteet paperinkeräykseen ja langanpätkät sitten ihan vaan roskiin. Voisko niitä ees laittaa muualle kun sekajätteeseen?

Hahtuvat herätti semmosta inspiraatiovipinää mun päässä, että taidanpa mennä suunnittelemaan... :)

2 comments:

päivi said...

Ihan alalla monta vuotta työskennelleenä avaan sanaisen arkkuni langanpätkistä. Jos teillä kerätään energiajätettä tai sattuu olemaan vaikka oma takka niin ne langanpätkät ja pienet kangastilkut voi laittaa ihan surutta energiajätteeseen tai polttaa. Päättelystä jääneet langanpätkät voi laittaa ihan rauhallisin mielin myös biojätteen joukkoon, kyllä ne siellä maatuu jos ovat luonnonkuitua. Esim. seiskaveikan ja nallen pätkät maatuu ihan tehokkaasti alle vuodessa.

Mirka said...

Enpä ole pitkään aikaan neulonut juuri mitään. Sinun blogisi lukeminen sai minunkin sisällä elävän pienen neulojan heräämään.

Jätänkin tänään nettisurfaamisen vähemmälle ja lähden kaivelemaan lankavarastojani... Kiitos inspiraatiosta :)