Sunday, November 26, 2006

Helmeilyä

Tein eilen Villihelmen ohjeella riipuskorvakorut. Mielestäni niistä tuli tosi kauniit, vaikka selkeästi pitääkin vielä helmeilyä treenata. Langan solmiminen on yllättävän vaikeaa. Toivottavasti nää ei purkaudu joskus kesken työpäivän tms. :) Tosin nää korvikset on ehkä enemmän bilekorut. Toivottavasti tulee kans käytettyä.



Ostin perjantaina lisää helmiä edellisen kaulakoruni innostamana. Tykkään hirmuisesti näistä kaksoiskartioista ja niiden värityksestä. Kuva on otettu illalla, joten näyttää paljon keltaisemmilta kaikki värit, mutta oikein ihania kaikki. Tekisi mieli tehdä oikein pitkä kaulakoru samaan tyyliin kuin edellinen, mutta isommat helmet on tosi kalliita. Siihen rautalangan vääntelemiseen jää koukkuun. "Vielä yks..."



Ja vaikka moni on jo onnitellut valmistumisesta, niin vielä ei oo papereita kädessä. Virallinen valmistumispäivä on 20.12. ja vielä puuttuu kypsyysnäyte, yks essee ja seminaariesitys. Tällä hetkellä suurin pelko onkin, että tulee koululta viestiä, että unohdit tehdä tän, sori valmistutkin vasta keväällä. Toivotaan kuitenkin, että näin ei käy.

Nyt voisin mennä tekemään multa tilatut silmukkamerkit. Inspiroi nää helmikuvat itseäkin. :)

1 comment:

Anonymous said...

Kyselit sydämeni kokoa... (se on suuri!)
Aloitin 2 s:lla ja lisäsin kunnes oli 40. Sitten suoraa muistaakseni 18 krs ennen sydänkavennuksia. Takaosa suoraa, mulla tuli liian korkea, mutta taitoin liiat taakse.
Koko huovutuksen jälkeen (kutistui n 30%):
Korkeus 36 cm
Leveys 27 cm.