Monday, October 08, 2007

Massailua

Lauantaina juhlittiin synttäreitä tilaamalla kaveriporukassa Pörrö kouluttamaan meille askartelumassailua. Kivaa oli, vaikkakin se, että keuhkokuumeessa askartelumassailee klo 2:een aamuyöstä, ottaa voimille. Tällaisia tuotoksia sain aikaan: (Paitsi että keskellä oleva ylivalottunut koru on Pörrön mulle tekemä synttärilahja, samoin kikkura siinä vieressä.)


Kuvailen koruja sitä mukaa tarkemmin, kun saan niitä koottua. Olen tyytyväinen suurimpaan osaan koruista, mutta muutamissa avaimenperissä on liikutettavuuden kanssa ongelmia. Rengas kyllä pyörii sivusuunnassa, mutta kiinnityskohdan paksuuden vuoksi avaimenperää ei saa taitettua kahtia siten, että se menisi helposti taskuun. En tiedä miten liikkuvuutta voisi parantaa näin paistamisen jälkeen. Pimeässä loistavassa avaimenperässä oikeassa yläkulmassa näkyy hämähäkkiyritykseni. Jestas siitä tulikin ruma! Tosin se näyttää vähän kiinalaiselta kirjoitusmerkiltä, ja koska massa ei enää vihreään sekoitettuna loista pimeässä, niin päätin kovettaa senkin. Myös edellämainitun avaimenperän vieressä on toinen rumilus, johon yritin naamoja. Ne onnistuivat suurinpiirtein. Ehdottomat suosikkini ovat vasemmalla ylhäällä olevat mustat helmet, joissa on spiraalimillefioreja. Muutamia rumiluksia lukuunottamatta tulos on mielestäni kiva. Pörrö oli hyvä kouluttaja ja massailuun jäi kyllä semmoiset himot, että tämä on jo vakavampaa kun tää keuhkokuume!

Lisäksi olen saanut neulottuakin yhden paidan siskolle. Koska tarjoan ohjetta Ullaan (ei kyllä siihen, jonka pitäisi ilmestyä tänään), en viitsi esitellä koko paitaa. Pieni kurkistus kuitenkin:


Edellisestä postauksesta jäi pois arvonnan päättymisen päivämäärä. Hyviä ideoita on tullut paljon, mutta ahneena haluan niitä lisää, joten arvonta olkoon voimassa tämän viikon loppuun eli 14.10. klo 24.00 asti.

No comments: