Sunday, September 17, 2006

Metrikaupalla kaulahuivia

Enpä ole pariin viikkoon ehtinyt blogailla. Syynä siihen yllättäen koulu ja työ. Enpä oo mitään ehtiny oikeen saada aikaiseksikaan. Onneks viime torstaina loppui luennot, niin toivottavasti jää vähän vapaa-aikaakin joskus.

Tänään kävi äiti, ja opetin hänelle miten tehdään silmukkamerkkejä. Omat tuotokseni tässä:
Noista vasemmanpuoleisista tuli aika pitkät, mutta haitanneeko tuo käytössä kuitenkaan. Nättejä ne on silti. Jälleen herää vaan mieleen kysymys, että montako silmukkamerkkiä yksi ihminen tarvitsee? :D Silmukkamerkkipussukassa on onneks vielä toistaiseks tilaa...

Kädentaito -messuilta ostin sen Toikan pussin, missä oli tarvikkeet ja ohje kassiin. Kassista tulikin ihan supersöpö! Jotkut sisukset sille ilmeisesti pitää tehdä, joten se lähti äitin mukaan, joka ompelee siihen vuoren. Mutta eikös vaan olisi kiva joululahjaideakin tämmöinen kassi?


Putkis on ihanaa virkattavaa! Napakkaa, tulee nopeasti valmista ja hienoa jälkeä. Mistäköhän sitä Helsingistä saa? Jos joku tietää, voi jättää vinkin vaikka kommenttiin.

Sitten eilen väkersin itselleni kaulahuivin loppuun. Ostin joskus ajat sitten Palmaa eurolla kerä, ja siitä tuli itselle tällainen huippupitkä (pituus reilu 3,5m ilman hapsuja) kaulahuivi. En oo koskaan omistanu tuommoista tosi pitkää huivia, niin on kivaa kun nyt sai oman. Tuon kuvan väri vähän valehtelee. Lanka on semmoista tummansini-vaaleansini-violetihtavaa. Hauska pinta siitä tuli. Ja pituutta on tosiaan sen verran, että saa kolmesti kaulan ympärille ja silti jää kivat pitkulat vielä roikkumaan. Saa nähdä montako metriä tää on sitten kun se vähän venähtää.Salainen neuleystäväni pisti minulle sähköisen postikortin, jossa kertoi miettivänsä, mitä seuraavaan pakettiini voisi tulla. Voisin sny:n ja muiden lahjomistuskaa helpottaakseni listata tähän loppuun kaikkea, mikä voisi olla kivaa. Muiden lahjomistuskaa siis siinä mielessä, että 4.10. meikäläinen vanhenee, ja ehkä joku muistaa minua lahjalla. :D Tuntuu vähän tämmöseltä hetikaikkimullenyt ja itsekkäältä tehdä tämmöinen lista, mutta inhoan turhaa krääsää ja kivempi sitten saada jotain, millä oikeasti tekeekin jotain. Tässä siis listaa:
- Bambupuikkoja. En omista yksiäkään bambupyöröjä enkä bambuisia sukkapuikkoja kokoja 2-3 laisinkaan. Merkkinä tietysti mieluiten Addi. ;)
- Olen katsellut Sukkasillaan -kirjaa vähän sillä silmällä. En muutenkaan omista ainuttakaan neulekirjaa.
- Lankaa on aina kiva saada. Varsinkin jotain erikoista lankaa, jota ei aina tuu vastaan. Bambulankaa olen ihaillut monessa paikassa, ei vaan vielä oo tullut ostettua. Varsinkin joku bambusukkalanka olis kiva, mistä sais tehtyä itselle pitsisukat. Myös semmoista puuvilla-villasekoitesukkalankaa oon haaveillu joskus ostavani.
- Tällain kevyemmässä hintaluokassa sitten haluan uuden puhelimen, pleikka2:sen ja siihen eyetoyn! :D Varmaan kaikki ihan heti ostamassakin.
- Helmiä! Aina on kiva saada sopivankokoisia lasihelmiä kaulakoruihin tai silmukkamerkkeihin.

Hmm, onhan mulla noita juttuja sit, mitä keräilen, niinkun Arabian 24h astioita, Disneyn leffoja dvd:llä ja Simpsonien kaikki tuotantokaudet olis kiva kans saada dvd:llä (tällä hetkellä vaan kaudet 1 ja 2), mut menee sen verran kalliiks nekin, että tuskin kukaan silleen on ostamassa. Arvat ja lahjakortit on aina kivoja ja suht edullisiakin. :D Ne luontoarpojen mainokset paikallisbusseissa on niin huippuja, että oli ihan pakko ostaa niitä kaks. En kyllä voittanu mitään, mutta ajatus on tärkein.

Mutta josko tästä hipsis sohvalle päättelemään noita maastosormikkaita, joita en oo vieläkään saanu pääteltyä.

2 comments:

Krista said...

En tiedä Helsingistä, mutta täältä Toijalasta saa Toikalta (heh, yllätys, yllätys).

Olitkos se sinä, joka haastoi tekemään niitä vaakatilkkuja?

Nämähän voisi yhdistää niin, että voisin käydä hakemassa putksista ja lähettää tilkut ja putkikset samassa paketissa.

Tampereen käsityömessuille Toika tulee ja sinne tullee myös putkista. Lupasin heille kerätä jonkinlaisen toivelistan, mitä sinne heidän pitäisi ainakin ottaa mukaansa.

luovatkädet said...

johan on huivilla mittaa, ainakin riittää kaulan ympärille ja varmasti ei tule vilu.