Monday, January 17, 2011

Vuoden 2010 tuotoksia

Viime vuosi jäi hieman hiljaiseksi neuleiden blogaamisen osalta osittain ihan siksi, että en ole ehtinyt neuloa (tai no, en ole ehtinyt neuloa mitään loppuun asti) ja osittain siksi, etten ole vain saanut aikaiseksi kuvata tuotoksiani.

Vuonna 2010 neuloin paljon sukkia:Aivan perussukat mistä tahansa sukkalangasta ovat loistava aivoton projekti niille päiville, kun väsyttää eikä järki juokse niin paljoa, että pystyisi minkäänlaista ajatustyötä tekemään. Silläpä näitä sukkia on valmiiden töiden laatikkoon kertyny - ja hyvä niin: onpahan kerrankin heti valmista akuuttiin lahjomistarpeeseen.


Myös ohuesta sukkalangasta (kuvan sukat neulottu OPAL Regenwald IV – Der bezaubernde Daggy -langasta) 2,5 mm:n puikoilla neulotut koon 46 miesten sukat ovat olleet suosittua tekemistä kuluneena vuonna. Joidenkin mielestä se on hullun hommaa, mutta itse tykkään. Lisäksi mies on aina niin onnellinen uusista sukistaan, että se innostaa joka kerta sukkien valmistuttua aloittamaan uudet.


Nämä pienet sukat on tarkoitettu jätettäviksi geokätköhin.


Eräs hauskempi projekti oli tyttärelleni neulottu Bunny Blanket Buddy (ravelry) Novitan Palmasta. Ihanan pehmoinen pupunen sopii hyvin lahjaksi vaikka vastasyntyneelle, suosittelen kokeilemaan ohjetta!

Lisää valmiita neuleita on odottamassa kuvaamista, mutta kukakohan ne kuvaisi... Sitä odotellessa...

3 comments:

ankkis said...

Noi miesten sukat on kivat :)

Puputsi said...

Hauska väritys tossa langassa, tulee ihan oikeastikin se heinäsorsa vai mikä ankka lieneekään, mitä se taiteilija on ajatellu.

maiju said...

Voi kun on söpö pupu ;)