Monday, February 04, 2008

Who? Me?

Vähän on blogailut jääneet. Ilma on niin masentava, ettei millään huvittaisi tehdä yhtikäs mitään. Olen kumminkin onnistunut koko kevään täyttämään kaikenlaisella puuhastelulla. Liityin lankahamstereihin ja apuemännöin Lankahamsterit 3 -alablogia. Lisäksi kuulun nyt Ullan hallitukseen ja innostuin sivistämään itseäni ja suoritan jonkun verran opintoja avoimessa yliopistossa tämän kevään aikana. Ai niin, ja koska #neulonta-kanavalla tarjoutui tilaisuus osallistua Salaiseen #neulontaystävään, piti siihenkin tietysti lähteä innolla mukaan. Ai, ja sit kuulemma pitää käydä töissäkin, että saa rahaa (jolla voi ostaa lisää lankaa, eiku...).

Käsityörintamalla on jotakin valmistunutta, lähinnä hamstereiden ansiosta. Pääosin raportoin hamsterietenemisestä hamsteriblogissa ja omaan blogiin esittelen tavaraa sitten hitaampaa tahtia.


Miehelle pipo vihreästä Teddystä, joka löyty alelaarista. Ollut kovassa käytössä. Muistiinpanoksi itselle: silmukoita 72.


Itselle pipo Novitan Mambosta. Yllättävän mukava lanka. Muistiinpanoksi itselle: 64 s, vähempikin oisi voinut riittää.

Lasten pipo jämäksi jääneestä Novitan Teddy-kerästä. Mikäs Teddy-innostus muhun nyt on purrut.

Virkun mahtavalla sipulipussiohjeella sipulipussi mummulle. Lankana ihanan ruskea Novita Tennessee.

Joululahjaksi saamani Step-sukkalanka ehti jo muuttua kivoiksi sukiksi, joihin harjoittelin ranskalaista kantapäätä ja nauhakavennusta. Sukat ovat tuolla käsityökorissa päättelykeijua odottamassa.


Tein myös tavallisia sukkia seiskaveikan jämistä. Tykkään tuosta puna-valko-mustaraidallisesta, se on ihanan raikas! Miehelle tekemäni sukat eivät sen sijaan ole raikasta nähneetkään. Väritys on mielestäni enemmänkin semmoinen "koira-söi-väriliitupaketin-ja-oksensi-sen-olkkarin-parketille"-väritys. Mies onneksi tykkäsi. Lankana Opal Cotton In Variaton nach Hudertwassers Werk 697 eli joku "taidehömpötys".

Nykyisin meidän kämpässä on suuri arvostus näillä ohuilla itsetehdyillä sukilla: mies on koko talvena käyttänyt ehkä kaksi kertaa muita sukkia, kuin mun tekemiä! Voiko neulojan tyytyväisemmäksi tehdä (paitsi tietysti antamalla lankaa)!

Ai niin, ostin tietysti itselleni The Neulekirjan! Pitihän sen omaksi ostaa, kun olin poseeraamassa Hilkka-puseroa varten. Kirja on kertakaikkisen I-H-A-N-A! Tykkään hirmuisesti ihanista kuvista, selkeistä ohjeista, koosta (pysyy hyvin auki),... Mitään en ole vielä aloittanut neulomaan, mutta hamstereiden jälkeen olisi tarkoitus ainakin Virta-sukat tehdä.

Seuraavassa blogauksessa (milloin lienee) on luvassa ainakin niiden joululahjojen esittelyä, jotka itse sain. Ensi kertaan siis!

No comments: