Sunday, February 24, 2008

Kuulumisia

Tällä hetkellä on vähän hiljaista neulerintamalla, koska yksityiselämässä ei mene kovinkaan lujaa. Mua vaivaa sanoinkuvaamaton väsymys ja ahdistus. Toivottavasti tää menee jossain vaiheessa ohi ja pääsee takasin "normaalin elämän" pariin. Ihan luonnotonta mulle tällainen yleinen passiivisuus.

Viime viikolla postissa tuli piristyksenä paketti salaiselta #neulontaystävältäni. Justiinsa mun värisiä lankoja, suloinen kortti ja toi metallista tehty sydän on aivan ihana! Olisin halunnut laittaa sen roikkumaan meidän ulko-oveen, mutta se lähtis kuitenkin siitä kävelemään, niin se toistaiseksi etsii vielä paikkaansa. Ehkä johonkin ikkunaan... Ainoa, mikä paketissa harmittaa, on tuo ihanan värinen Kid mohair. Edellisen kerran kun siitä tein jotain, taisin traumatisoitua pysyvästi. Katsotaan, minkä muodon se tulevaisuudessa löytää. Ainosta taitaa tulla mulle pipo ja ehkä myös tumput. Sopisi ainakin yhteen mun neulesettiin. Kiitokset s#nylle ihanasta paketista! Mulla on jo pieni aavistus siitä, kuka olet...

Viime postauksessa lupasin hieman esitellä saamiani käsityöaiheisia joululahjoja (vastahan tässä mennään helmikuun loppupuolella...), joten tässä niistä kuva:


Lankaa oli ihana saada, Stepiä ja Tofutsiesia, jossa on ravuista saatua kitiiniä. Stepistä jo teinkin sukat ja Tofutsiesta on sukat puikoilla tulossa. Ylhäällä vasemmalla on mieheni minulle tekemä massakoru ja alhaalla keskellä on puolestaan kaverin tekemä massakoru. Molempia olen käyttänyt paljon. Äidiltä sain tuon Uudet ja upeat helmityöt -kirjan, siihen en ole vielä kauheasti ehtinyt perehtyä, mutta selauksen perusteella lupaavalta näyttää. Ylhäällä keskellä on mieheni minulle tekemät sukanpingottimet, jotka valitettavasti ovat mun jalankoolle vähän liian pienet. Keskellä on maailman suloisimmat silmukkamerkit, niissä on kissa! Niillekin on ollut paljon käyttöä. Sain myös Fimoa, mutta ne näköjään jäivät tuosta kuvakollaasista puuttumaan.

Lankahamstereissa olen saanut kulutusta yhteensä 566 grammaa. Yhtä neuletakkia olen nyt vääntänyt ja tuolla ne osat on juuri pingottumassa. Odotan kuivumista vähän kauhulla, sillä säädin ohjetta aika reippaasti ja nyt on pieni pelko persuksissa, että sopiikohan nuo osat yhteen ollenkaan... Kohta sen näkee. Tavoitteena olisi saada toi takki vielä tässä helmikuun aikana valmiiksi.

1 comment:

uhoava gnu said...

Hei! Kävisitkö vielä lisäämässä hamterigrammoihin 50 g, jotka olivat näköjään unohtuneet laskennasta?
Kaikki grammat kyllä löytyy sieltä minun postauksista.
Ja kiitokset apuemännälle :)