Tuesday, March 04, 2008

Ihanainen neuletakkini!

Olen rakastunut! Sain tämän ihanaisen takkini valmiiksi, ja se on iki-ihana! Pitkästä aikaa neuloin jotain ihan minulle itselleni. Ja pitkästä aikaa se itselle neulomani työ onnistui!Takki edestä ...
... ja takki takaa. Ohje on Garnstudiolta. Massailin takkiin itse napit ja koska massaa jäi, tein vielä korun samaa settiä:Kuvassa näkyy hyvin myös langan hauska pinta. Lankana oli Marks & Kattensin Natura.

Tein itselleni tämän lisäksi sukat:


Sukkalangan erikoisuus on se, että siinä on kitiiniä! Tästä myöhemmin lisää Ullassa.

Lankahamstereiden päätyttyä ryntäsin heti ostamaan lisää lankaa:

Sinisestä on tulossa miehelle sukat ja punaisesta mulle. Ehei, me ei käytetä samanlaisia tuulipukuja vaan samanlaisia villasukkia!

Lankahamsterit saivat minut pohtimaan lankavarastoni sisältöä. Omistan liikaa jämälankoja. Ideoidakseni niistä jotain ja saadakseni niitä kulutettua, aloitin tämän jämälankaprojektin. Tervetuloa kaikki mukaan!

4 comments:

Tui said...

Ihana neuletakki ja noi napit on tosi ihkut kanssa!

Outi said...

Olin sanomassa suunnilleen samoilla sanoilla asiani kuin Tui :D Aivan ihanaa tuo lanka.

Me ollaan kans kohta tekstiilikaksoset: neuloin Vesalle villapaidan samasta langasta, josta syksyllä tein itselleni takin. On se vähän tuulipukuja tyylikkäämpi vaihtoehto :D

Stella said...

Upea takki ja nuo napit ovat jo itsessään taideteoksia! Villasukat ovat ihanan mansikkaiset ;) Pitää sitä tosiaan välillä itselleenkin neuloa ;)

Virkku said...

Hienosti onnistunut neuletakki ja se onkin ihan sun näköinen :).