Sunday, November 25, 2007

Sukattaako?

Tämän syksyn aikana on ollut ilmassa lievää sukatusta:


Tilaussukat 7-veikasta, puikot 4mm.


Tein kaikille iseille isänpäivälahjaksi 7 veljestä Raidasta sukat. Ehei, mulla ei ole kolmea isää, mutta oma isä, isoisä ja svärfar (appiukko) saivat sukat. En keksinyt sopivia värejä varastostani näihin sukkiin, joten ostin langat.

Myös oma mies halusi sukkia, joten vaimohan niitä kuuliaisena väänsi:


Lankana Regia 4-fädig Jacuard color, kokoon 46 käytin varteen 72 silmukkaa ja tiimalasikantapää.


Koon 46 sukat ja lankana Austermann Step ja varressa myöskin 72 silmukkaa. Näköjään on varret ihan makkaralla mallin jalassa ja näyttää, että toinen sukka olisi toista pitempi. Se ei oikeasti sitä ole, mutta langassa oli ilmeisesti jonkunlainen värjäysvirhe, koska toiseen kärkeen tuli sinistä enemmän kuin toiseen. Lisäksi tein yhden perussukat vihreäkirjavasta Nallesta, mutta unohdin kuvata ne saman tien ja koska ne ovat olleet miehellä ahkerassa käytössä, eivät ne enää ole kuvattavassa kunnossa.

Rouva Oranssikin sai arpajaispalkintonsa perille, joten esittelen sen teille muillekin.


Paketissa suklaata, puuvillalankaa, sydänheijastin ja itsetehdyt enkelisilmukkamerkit, joista olen kovin ylpeä. Tässä vielä lähikuva niistä (on muuten hemmetin vaikeita kuvata!):Massailin Siren yllätyspakettiin kivat napit. Tykkään itsekin hirmuisesti! Pitänee tehdä itsellekin. ;)
Kuva on Siren ottama ja Sireltä on pyydetty lupa.

Puikkotilaus Saksasta saapui! Ihanaiset pitsiaddit, tavalliset Addin pyöröt, ruusu- ja ebenpuiset sukkapuikot, lyhyet bambusukkapuikot sekä Cloverin kerroslaskuri. Arvatkaa, teenkö taas sukkia! Ruusupuiset on jo käytössä, ja tuntuvat ihanan tukevilta, vaikka ovatkin melko ohuet eli 2,5 mm.


Lankavarastokin on kasvanut jonkin verran. Ullan pikkujouluissa saadusta paketista löytyi teeteen Kamenaa ja ihanat pitsiaddit (eri kokoa, kuin mitä tilasin). Lisäksi adoptoin hylätyn Huopanen -kerän. Violetti Fortissima Socka on saatettu ostaa jotakin jouluideaa varten.Ai niin, ja sain mummultani tukea harrastukselleni 1350 gramman edestä 7 veljestä ja Nallea. Ihana lahja, mutta -10% -projektini ei tule onnistumaan. Kaikesta huolimatta aion yhä yrittää. Lankavaraston saldo on plussineen ja miinuksineen nyt 68 515 grammaa.

1 comment:

Anonymous said...

Voi että, sun lankajuttuja on aina niin kiva lukea täällä toisella puolen maapalloo! Mutta arvaa mitä, minäkin ostin tänään helmiä ja aion askarrella niistä kaulakorun! Täällä, oikein turistirysien turistirysässä (no ei tää ehkä ihan niin paha oo), oli yhtäkkiä helmikauppa, jossa ei muuta myytykään kuin erilaisia (satoja!) helmiä, aiheeseen liittyviä lehtiä, valmiita koruja ja muita alan tarvikkeita! Ja siellä oli tosi kiva myyjä myös. Sinne meidät vinkkas yks meidän luokan poika, joka on aivan hulluna helmitöihin :)
Tea