Sunday, November 11, 2007

Jotain valmistakin...

Aina välillä saa lukea blogeista jostain muistakin asioista kuin lankaostoksista. Ehkä myös tässä blogissa on aika vilkaista jotain valmistunutta.

Neuleita olen saanut valmiiksi vain yhden. Cavern oli mittailuista huolimatta liian löysä ja se odotti kauan, että keksisin kivan niksin, jolla se ei näyttäisi ihan niin lörpöltä. Lopulta muokkasin siitä kietaisupaidan:

Kuten näkyy, ei siitä silti mikään edustusasu tullut, mutta kotikäytössä on mahtava ja erittäin mukava. En siis pura, vaikka sitäkin harkitsin.

Massailukärpäsen puraisemana olen myös massaillut lisää. Tein hämähäkkihelmiä ja hämähäkkiriipuksen. Apuna käytin Cranberryn hämähäkkimillefioriohjetta. Väreinä Premo musta ja Premo metallikulta. Mielestäni helmistä tuli ihan hauskoja, vaikka osassa helmistä hämähäkit näyttävätkin enemmän liskoilta. Kiitokset Cranberrylle kivasta ohjeesta!


Ostin Ihan kivasta kaupasta spiraalimuotin ja toteutin pitkäaikaisen visioni valokuvakehyksistä. Viimeistelin sen vielä violetilla metallijauheella ja lopputulos on mielestäni aivan hillittömän upea! Pistin jo siihen hääkuvamme. Vasemmalla komeilee kulta-mustaseoksesta tehty valokuvakehys, joka sekin on mielestäni hauska. Joskin tuo ihana spiraaliviolettikehys on ehdoton lempparini kaikista tähänastisista massailuistani.


Tehdessäni näitä kehyksiä, myös mies innostui massailuseuraksi. Sain häneltä ihanan korun:

Lopuksi kissakuvapiristys tähän syksyn harmauteen. Meillä on löydetty uusi, ihana tarkkailupaikka:

4 comments:

Skroik said...

Wau, mitkä kehykset! Onko pohjana tavallinen "kaupan" kehys, vai miten tuo on tehty?

Gehenna said...

Must toi cavern on tolleen paljon paremman näkönen kuin niukka alkuperäinen. En jättäisi vain kotivaatteeksi, suotta sitä nyt nyreksit :P

Pörrö said...

Wau ja wau, molempien töille!

Stella said...

Ihania kuvia: kättentöitä ja kissa ;)