Tuesday, August 14, 2007

Virkkausintoilija

Olen innostunut kahdesta asiasta: virkkaamisesta ja sisustamisesta. Viime päivien helle ei ole inspiroinut pitämään kuumaa neuletta sylissä, joten se on hetkiseksi jäänyt tauolle. Huomasin myös, että kameran puuttuminen latistaa neulomisintoa. Blogi motivoi mua saamaan töitä valmiiks asti, koska tykkään saada palautetta ja todistaa julkisesti itelleni, että lällislää, tulipas valmiiks. Lainakameran kanssa nämäkin kuvat otettu, ja menee hetki oppia käyttämään sitä.

Ostin alekerän Novitan Tennesseetä ja virkkasin ihanan sipulipussin Virkun blogin ohjeella.


Suosittelen muutenkin vilkaisemaan tuota Virkun blogia, sillä siellä on kivoja ohjeita ja se on oikein innostava virkkausblogi. Ja koska lankaa jäi vielä, virkkasin ihan omasta päästä sipulipussiin sopivan patalapun:


Vaikea arvata, mitä mun tutut saa joululahjaksi... Innostuin ton sipulipussin takia virkkaamisesta ihan hirmuisesti, erityisesti Salomonin solmuista. Ne on yllättävän helppo tehdä, vaikka pähkimisee meneekin hetki. Myös toteutus on nopea. Mietiskelin, pitäisikö tehdä semmonen tyypillinen Salomonin solmu kolmiohuivi. Pitänee mietiskellä sitä vielä.

Ankaraa lankavaraston tutkintaa on käyty läpi. Uudessa kämpässämme piti olla enemmän tilaa langoille, mutta nyt taas kaikki paikat tursuavat epämääräisiä nyssäköitä. Olen siis ostellut lankaa ahkerasti. Lanka-alet on niin rakkaita!

Näitä kutakin ostin kilon tai enemmän:


Näitä ostin vain kuvassa olevan määrän...


...kuten myös näitä:
Myös kesken hääpäivän piti koukata lankaostoksille. Häämeikin ja -kampauksen väliin kun jäi aikaa ja matkan varrelle sattui lankakauppa (mistä tunnistaa todellisen lankahamsterin?):


Ja "häämatkalta" Naantaliin hamstrasin pari pikkuruista puuvillalankakerää:

Langan kulutus vs. langan hamstraus = ...joka semmosia laskee, sitä tikulla silmään!

No comments: