Wednesday, July 25, 2007

(Lähes) kuvaton tylsimys

Pöh, kamera mokoma otti ja hajosi. Juuri kun olin ajatellut blogaavani paljon ja hartaasti. Ja takuu tietenkin mennyt umpeen 3 kuukautta sitten. Onneksi suostuivat siitä huolimatta ottamaan sen huoltoon, katsotaan, sisältyykö vielä takuuseen. No, lainakameralla elellään, joten älkää hätkähdelkö mahdollisia kuvattomia postauksia tai hiljaiseloa. Kuulemma parisen viikkoa menee, että kuullaan kamerasta jotakin.

Laitanpa linkin (klikkaa kuvaa) tähän postaukseen, että kävin äänestämässä Käsillä tekemisen terapiaa -blogin Suosikkiblogi äänestyksessä. Idea on mielestäni hauska. Äänestyksen kautta saa hyviä vinkkejä uusista, mielenkiintoisista blogeista ja perusteluiden kautta näkee, miten erilaisia asioita ihmiset neuleblogeissa arvostavat. Ihmettelen niitä muutamia negatiivisesti äänestykseen suhtautuneiden kommentteja. Yleensä en näihin blogimaailmaan sotakuviohin lähde mukaan, koska mua yksinkertaisesti kiinnostaa enemmän hienot käsityöt kun kommenteissa urputtaminen. Nyt on pakko vain ihmetellä, että missä välissä blogaamisessa tuli sellaista "luen sun blogia kun säkin luet mun blogia", kommenttien vaihtamista ja kilpailua siitä, kenellä on paras blogi, eniten lukijoita tai parhaat käsityöt tai parhaat taidot? Eikö voi vaan aidosti ihailla toisten aikaansaannoksia ja kekseliäisyyttä ilman kateutta ja kilpailuviettiä tai huomionhalua?

No, koska en voi omia töitäni esitellä, ohjailen teitä Suosikkiblogi äänestyksen innoittamana katselemaan muita hienoja kuvia ja muiden hienoja töitä. Vai mitä tuumaatte tästä Brooklyntweedin tekemästä upeasta miesten neuletakista, Eunnyn lumoavista baijerilaisista tai Anemoi-lapasista? Entäs kuka haluaa samanlaisen koiran kun Jatalla tai yhtä lailla neulomisesta innostuneet kissat kuin Marjutilla? Mulle ainakin kelpaisi myös Tuulian lankavarasto (oma kun onkin vaan ihan pikkunen). Upeista kuvista voi nauttia Helsingin Sanomien sivuilla olevasta Maailman kuvia -koosteesta, jota päivitetään aina silloin tällöin. Vaikka harvemmin siellä neuleita näkeekään... ;)

No comments: