Sunday, November 11, 2012

Mistä löytäisin mä Puputsin?...

Näitä jouluisia puusydämiä mukana myyjäisissä.
Ennen joulua Puputsi Puoteineen löytyy ainakin Pihlajamäen erilaisista tapahtumista:

18.11.2012 Pihlajamäen ala-asteen Marrasjuhla klo 11 - 14. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma Pihlajamäen ala-asteella on täynnä vauhdikasta ohjelmaa: on taikuria, onnenpyörää, capoeiraa, ongintaa, käsityömyyjiä, arpajaiset, musiikkia, kahvilaa, kisoja, pelien ja kirjojen kirpputori - ja vaikka mitä! Tervetuloa!


24.11.2012 Pihlajamäen nuorisotalolla perinteiset käsityömyyjäiset klo 10 - 14. Myynnissä paljon ihania ja laadukkaita käsitöitä lahjaksi, itselle tai kodin sisustukseen. Buffetista voi ostaa herkkuja myös kotiinviemisiksi. Kuppi kahvia ilmaiseksi. Tervetuloa!


Facebookiin on luotu uusi ryhmä, josta voit ostaa yrittäjien Suomessa käsityönä valmistamia tuotteita sekä niihin liittyviä materiaaleja. Käsityökortteli on Sinulle, joka haluat yksilöllisyyttä ja laatua. Ryhmässä kommentointi ja tykkääminen vaatii ryhmään liittymistä, mutta tuotteita voit selata kuvakansioista, vaikka et olisikaan liittynyt ryhmään. Tarjoukset ja tiedustelut voi kirjoittaa kuvan alle kommentoimalla tai yksityisviestinä.
 
Tietenkin löydät Puputsin tuotteita myös nettikaupasta, ja pysyäksesi kärryillä, voit tilata uutiskirjeeni.

No comments: