Thursday, November 15, 2012

Isänpäiväkortteja

3-vuotiaamme suunnittelemat ja toteuttamat isänpäiväkortit. Kuviot on leikattu Bigshot -leikkurilla erilaisista kierrätysmateriaaleista ja ne on kiinnitetty tarratyynyillä. Äiti sai auttaa vähän kohdistamaan kukkasia isin ja papan kortissa, muuten oikeastaan tyttö teki kaikki itse. Eikun joo; äiti repi kirjaimet lehdestä fafan korttia varten ja kirjoitti suurimman osan teksteistä tai ohjasi tyttären kynää pitelevää kättä.

Vaarin kortissa olevat kalat ovat askartelumassasta tehtyjä ja nekin on kiinnitetty tarratyynyillä. Pysyvät hyvin kiinni ja näyttävät kivoilta. Isäni on kova kalamies ja tytär ihan itse halusi laittaa korttiin kaloja. Helppoja ideoita, kannattaa käyttää hyväksi. Mulla on noita korttikoristeita tulossa myyntiin jossain vaiheessa nettikauppaankin, tällä hetkellä niitä on myynnissä eri tapahtumissa, joissa Puputsin Puoti on edustettuna. Kaloja on yksi tuollainen 3 kappaleen setti valmiina tällä hetkellä, saa tilata sähköpostitse hintaan 2,90 € + toimituskulut. Paketissa ei tule mukana tarratyynyjä. Korttikoristeita kehitellessäni tulin siihen tulokseen, että tarratyynyjen lisääminen niihin on aika turhaa; suurin osa korttiaskartelijatutuistani repivät valmiiksi kiinnitetyt tarrasysteemit irti ja liimaavat koristeet kiinni jollain muulla tavalla.
 
Olen aivan rakastunut noihin tarratyynyihin! Tytön kanssa on todella kiva askarrella, kun ei ole hirveetä liimasotkua paikat täynnä. Suosittelen siis erittäin lämpimästi!

No comments: