Sunday, April 08, 2012

Hei me jämistellään taas

Koska uutta jämistelyä toivottiin jo viime vuonna heti jämäkuun jälkeen, polkaistiin pystyyn pidennetty versio jämäkuukaudesta. Jos haluat mukaan, lukaisepa ohjeet Jämäblogin ohjeista. Vaikka et haluaisikaan mukaan, kannattaa Jämäblogia silti seurailla, koska toivon mukaan parhaat jämälankojen käyttötarkoitukset löytyvät sieltä.

Ja hei, jos neulesuunnittelu kutkuttaa, niin Ullan dedis on 13.5. ja teemana on runsaus. Itsellä on puikoilla paita tyttärelleni, mutta käyn kilpajuoksua pahoinvointini kanssa siitä, saanko ohjeen valmiiksi asti. Onneksi Ullaan voi lähettää aina ohjeita!

Pahoinvoinnissani ei ole kysymys mistään vakavasta, pikemminkin päinvastoin: masussani kasvaa pieni ihminen. Tällä hetkellä raskaus on jo puolivälissä. Valitettavasti kuulun siihen prosenttiin, jotka kärsivät hyperemeesistä eli rankasta raskauspahoinvoinnista. Tämän takia tämä vuosi on mennyt lähinnä pää ämpärissä ja keskittyessä lepäämiseen. Toivon mukaan alkaa pikku hiljaa riittää jaksamista neulomiseen, massailuun ja blogaamiseenkin pitkästä aikaa!

1 comment:

Nna said...

Tsemppiä raskauspahoinvoinnin kanssa elämiseen. Lopputulos varmasti palkitsee sitten nykyisen epämukavuuden, vaikkei se sen tämänhetkistä ikävyyttä poistakkaan.