Thursday, October 06, 2011

Tervetuloa nappiklubiin!

Nappiklubi on suunniteltu nappeja intohimoisesti rakastaville kädentaitajille. Kolmen kuukauden ajan saat kotiisi juuri nappiklubia varten suunnitellut ja toteutetut napit. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrot väriryhmätoiveesi, jonka mukaisia nappeja saat. Jokaisen kuukauden nappipaketti on erilainen ja yhdessä paketissa saattaa olla useammanlaisia erilaisia nappeja. Nappien määrä vaihtelee (esim. 4 jätti-isoa nappia tai 20 pientä nappia). Klubijäsenyyden voi tilata myös lahjaksi.

Näitä nappeja et saa mistään muualta!


Nappiklubin hinta on 45 euroa. Summa sisältää uniikin nappisetin kotiisi toimitettuna marras-, joulu- ja tammikuussa.

Näin ilmoittaudut:
Valitse väriryhmäsi. Ilmoita valitsemasi väriryhmä, nimesi ja yhteystietosi (sähköposti- ja postiosoite) sähköpostitse Puputsille osoitteeseen asiakaspalvelu@puputsinpuoti.com. Halutessasi voit ilmoittautua käyttämällä tilauslomaketta. Vastauksena saat laskun, jonka maksamalla vahvistat jäsenyytesi. Pidä kiirettä, sillä jokaiseen väriryhmään mahtuu enimmillään 10 jäsentä, jotta napit pysyvät taatusti uniikkeina! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.10.2011.

Väriryhmät:
Kevät - vaaleanvihreä, vaaleanpunainen, vaaleansininen
Kesä - sininen, vihreä, punainen
Syksy - oranssi, ruskea, keltainen
Talvi - valkoinen, harmaa, musta
Napeissa käytetään valitsemasi väriryhmän värejä yhdessä, yksittäin ja sekaisin. Jokainen nappipaketti on erilainen ja yhdessä nappipaketissa saattaa olla erilaisia nappeja.

Mukaan mahtuu vielä!

2 comments:

Kata said...

Minkä hintainen klubi mahtaa olla?

Puputsi said...

45 €, joka sisältää postitukset, toimituksen ja mahdollisia yllätyksiä. :) Se hinta lukee heti tuon kuvan alla, sitä ei taidakaan heti huomata, kun jää vaan ihailemaan nappeja :)

Nappiklubia varten voi myös esittää toiveita nappien koosta! Tietysti pyrin tekemään sellaisia nappeja, joille on käyttöä.