Friday, October 21, 2011

Näppisaskarteluja

Näppisavaimenperiä.
Kierrätysaskarteluista innostuneena olen väkertänyt ison kasan näppiksistä tehtyjä avaimenperiä. Vaikka itse sanonkin, mielestäni nämä on tosi onnistuneita! Vaikein homma oli keksiä, miten saan näppiksen nurjasta puolesta siistin, mutta päädyin vaan kaivamaan "sisukset" ulos. Eipähän jää mitään töröjä, jotka tarttuu taskussa kiinni. Nämä avaimenperät menevät myyntiin Alternative Partyille Kaapelitehtaalle. Kannattaa käydä katsastamassa tapahtumaa muutenkin.

Näppikset on pyörineet päässä muutenkin lähiaikoina. Sain niitä ison kasan ja olen yrittänyt ideoida, mitä kaikkea niistä saisi aikaiseksi. Näppissilmukkamerkkejähän löytyykin jo Puodin sivuilta. Näissä on kierrätetty näppisten lisäksi erilaisia rinkuloita. Esimerkiksi kuvassa näkyvä valkoinen rinkula on käyttämättä jääneestä verhosta. Kun laittaa aivot kierrätysaskartelumoodiin, maailma tuntuu olevan täynnä askartelumatskuja!


Näppissilmukkamerkkejä

Katsellaan, mitä kaikkea muuta keksin askarrella näppiksistä. Toistaiseksi turhat näppikset ja näppäimet vaikkapa puhelimista, laskimista ja kaukosäätimistä voi toimittaa mulle. Ongelma ideoinninssa alkaa tällä hetkellä olla materiaalin puute. Pari ideaa minulla onkin, mutta niitä pitää vielä kehitellä. Magneettejahan monet ovat näistä tehneet, mutta niitä tuskin alan itse tekemään. Pitää keksiä jotain uutta!

No comments: