Saturday, June 05, 2010

Onnea 1-vuotiaalle!

Tyttäreni syntyi vuosi sitten 5.6.2009. Snif, siitä on jo vuosi, kun hiipparoin täällä pallomaha pystyssä ja toivoin, että vauva jo tulisi ulos. Tuossa se pieni nyt on. Ei edes vauva enää, vaan virallisesti taapero. On aivan järisyttävän haikea, surullinen ja älyttömän onnellinen olo yhtä aikaa. Juhlistimme tietysti suurta saavutusta. Tässä synttärisankari ja sankarin äiti avaamassa lahjoja.Ilmeestä voi päätellä, kumpi oli lahjoista enemmän innoissaan ;)

Ja jottei menisi ihan mammailuksi ja niiskutukseksi, tässä myös kuvaa käsitöiden osalta. Tein itse kakun, jonka koristelin Tiimarista saatavalla sokerimassalla. Väliin tuli mustikoita, mansikoita ja vattuja (kaikki tytön lemppareita), sekä Flora Vanillaa, rahkaa ja kermaa. Tosi hyvää!
Tuota sokerimassaa käyttäessä kannattaa ottaa huomioon, ettei kakun täytteestä tee liian makeaa, muuten kakusta tulee helposti äklömakea. Kakusta tuli mielestäni kaunis, mutta jos ei olisi tullut kiire, olisin siloitellut noi saumat piiloon. Kyllä se kuitenkin kelpasi. Kukat on tehty kukkamuoteilla ja hattiwatteihin käytetty joululahjaksi saatua piparimuottia.

No comments: