Tuesday, April 13, 2010

Hamsterityöt

Lankahamsterit on tältä vuodelta ohi. Olen tyytyväinen kokonaissaldooni, vaikka loppuhamsterikuukausi meni hieman plörinäksi tyttären sairastelun takia. Kokonaiskulutukseni oli 1459 g.

Ensimmäinen valmistunut työni oli tämä villahame Novita Nallesta. Ohje on Novita syksy 2008 -lehdestä, malli 40. Tykkään mallista kovasti ja se sopii mulle, mutta toi väri vähän hämää... Onneksi hameen voi kuitenkin värjätä! Kaiken kaikkiaan oon tyytyväinen lopputulokseen.

Hamstereissa päätin myös tuhota yhden ikuisuusprojektin. Sain viimeinkin valmiiksi tämän ikuisuuksia kesken lojuneen Buttonyn! Tykkään hirmuisesti! Tietysti se on nyt valmis, kun pakkaset loppuivat... Mutta onhan aina ensi talvi. Lankana on Dropsin Alaska, joka tuntuu todella mukavalta.
Napit on tietysti askartelumassasta ja itsetehdyt. Tuli hienommat kuin oli edes tarkotus. :D

Tein pari pipoa Cool Flamme-langasta.


Tein myös tämän jättimäisen salomoninsolmuhuivin kaverille Cool Flammesta. Innostuin salomoninsolmuista sen verran, että tein yhden huivin mummulleni ja toisen aloitin kaverille. Tuosta mummun huivista en älynnyt ottaa kuvaa.

Tein mummulle joululahjaksi Lyyra-sukat. Hän ihastui sukkiin niin paljon, että halusin tehdä toisetkin kauniit sukat. Näiden pitkävartisen sukkien ohje löytyy Novitan nettisivuilta. Lankana Novita 7 veljestä.


Isälle tein tilaustyönä mustasta Austermann Stepistä tavalliset sukat.


Siskolle tein Novitan Teddystä säärystimet. Pöllin hieman ideaa Silmäpakosäärystimistä ja tein säärystimiin tuollaisen lärpäkkeen päälle, jotta ne lämmittäisivät myös korkokenkien kanssa. Toivottavasti sisko tykkää.

2 comments:

Tikrunmami said...

Heips!

Pahoittelen viivästynyttä vastausta, mutta blogi on ollut vähän sivussa viimeaikoina, kun olen aloittanut työstämään varsinaisia nettisivuja.

Käytän silmukkamerkeissä ensisijaisesti 7-säikeistä koruvaijeria, mieluiten paksuutena 0,45mm, joissain väreissä on 0,38mm, kun ei ole paksumpana sattunut kohdalle vastaavaa väriä. Mie itse tykkään eniten käyttää noita vaijerillisiä silmukkamerkkejä, ne "joustavat" työssä mukavasti, kun tulee neulottua vähän turhankin tiukkaa käsialaa.

Tiina said...

Jösses noi Lyyrat on kauniit! Muutkin on tosi kivoja neuleita ja ihanissä väreissä. :)