Sunday, December 27, 2009

Jouluneuleita

Joulu tuli ja toi tullessaan meikäläiselle huippukivoja lahjoja. Lienen ollut kiltti kuluneena vuonna, kun tuli niin paljon kaikkea kivaa. :)

Jouluvaihtopaketista löytyi herkullista teetä, yksi Zauerpalli, salmiakkia, Kiila-sukkien ohje ja Lumi-huivi. Ihan huippua! Huiveille on aina käyttöä, pallit on ihania ja salmiakki herkullista! Kiila on myös ensimmäinen yksittäin ostettu sukkaohjeeni. Olenkin ihaillut näitä sukkia jo jonkun aikaa.

Mieheltä sain lahjaksi kaikkea ihanaa, mm. lahjakortin hierojalle. Joka neulojan toivelahja! Lisäksi sain ensimmäistä kertaa Suomessa ilmestyneen virolaisen Käsityö -lehden. Tykkään lehdestä kovasti! Ainoa miinus on, että neuleohjeita ei ole mitoitettu kovinkaan suurelle kokoskaalalle. Parasta lehdessä on ehdottomasti ideoiden määrä. Selaillessa pää alkoi suhista ja täyttyä kaikenlaisilla mahtavilla visioilla. Kivaa oli, ettei lehden käsityö rajoitu pelkästään neulomiseen ja ompelemiseen vaan mukana oli myös askartelua, huovutusta ja vaikka mitä. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan lehteen!Itse neuloin lahjaksi muutamia perussukkia isälle ja veljelle, joista en tajunnut edes ottaa kuvia. Mummulleni neuloin lahjaksi Lyyra-sukat punaisesta Novitan Nallesta.

Äidilleni neuloin Sauna-sukat. Lankana näissä on Ranco solid, joka on muuten vallan herkullista ja ihanaa lankaa neuloa!


Siskolle neuloin Silmäpako-säärystimet. Nämä olivatkin täysi hitti! Sisko hihkui ja pomppi pitkin olkkaria tajutessaan, että säärystimiä voi käyttää korkokenkien kanssa.

(Lisään kuvan myöhemmin, kun sisko ottaa sen. Unohdin itse kuvata.)

Omalle vaihtoparilleni neuloin Marylka-kämmekkäät, joihin huovutin kissan kuvan. Lankana Liettuasta ostettu nimetön täysvillalanka.


Näköjään kaikki joululahjaneuleiden ohjeet olivat Ullasta. Ja Ullasta puheenollen, Ullan vuoden 2009 ekstra ("Mummo-Ulla") on ilmestynyt! Meikäläinen kirjoitti artikkelin herttaisesta neulovasta Mummosta ja kirjoitin ohjeen samaisen Mummon lapasista. Nauttikaa!

Hauskoja välipäiviä kaikille!

1 comment:

Topperi said...

Kämmekkäät on kuin minun käteen tehdyt :)
Tosi ihanat ja niin oikean väriset.