Tuesday, November 10, 2009

Testineuloja hakusessa

Testineuloja löytynyt, kiitos kaikille kiinnostuneille! Pitänee ruveta suunnittelemaan ennemmänkin paperille ja huudella täällä testineulojia, koska itsekin ihan yllätyin niin monesta yhteydenotosta! Mitä mieltä ootte, onko miesten sukkaohjeille yleensäkin kysyntää? Eli kannattaisko niitä suunnitella enemmänkin?

Etsitään testineulojaa ohjeelle, jonka oon kirjoittanut miesten sukkiin. Ohje on Trekking Pro Natura -langalle ja 2 mm:n puikoille, koolle 46. Lisäksi neulotut sukat pitäisi myös kuvata. Ohje olisi tarkoitus tulla Ullaan joskus, mutta en tiedä ehdinkö itse koskaan testineuloa, joten jos neulominen ja kuvaaminen innostaa, niin jätä kommenttia tai laita mailia puputsi(at)mbnet.fi :)

3 comments:

Oranssi said...

Onko kiire aikataulu? On niin paljon jouluneulottavaa...

Olis sopivaa lankaa ja mies jonka jalka 46-47 joten vois olla mun projekti. Kuvaamisessa en kyllä ole mikään huippu, mutta neuloa kai osaan.

Mari said...

Voisin olla kiinnostunut, mun miehekkeellä on 46-47 kavio. Käviskö siihen joku muu vastaava lanka kuin trekking?
Entä aikataulu?
Kuvia lupaan kyllä :)
ps. mailioso: hm.vanhatalo@pp.inet.fi

Päivi said...

Juujuu, kyllä miesten sukkaohjeille on kysyntää. Tuntuu että ne on aina sitä yhtä samaa, ribbiä tai muuta kovin yksinkertaista. Olisi kiva löytää vähän vaihtelua, mutta silleen "miehekkäällä tavalla" ;)