Sunday, November 15, 2009

Messusaalis

Kävin äidin ja veljen (joka tosin oli lapsenvahtina enimmäkseen) kanssa Tampereella Kädentaitomessuilla. Reissu oli hurjan hauska, osittain ehkä tämän takia:

Ostin siis ihania, herkullisia sukkalankoja, puikot, helmiä, askartelumuotteja, korulukkoja ja tekstiilivärejä. Tuo vampyyrintappovaarna on 20 mm:n puikko. En aio ruveta Buffyksi, vaan innostuin messuilla varrasvirkkaamisesta. Ostettiin äidin kanssa yksi puikkopari puoliksi, molemmille oma puikko. Nyt vielä kun ehdin opetellakin tekniikan...! ;)

Kuten kuvasta voi päätellä, niin sain langanostolakkoni päätökseen. Ravelryssä on nyt 100 projektia, joista tosin moni on kesken. Lakko on ollut hyödyllinen, koska monilla langoillani on nyt käyttötarkoitus. Yrityksenä on neuloa muutamia joululahjoja. Seuraava tavoite onkin sitten saada noi keskeneräiset projektit saatettua loppuun. :D

Myös pikkuinen tyttömme oli mukana hurmaamassa messuilla. Tyttö on selkeästi kasvamassa oikeaan suuntaan: tykkäsi paljon väreistä, ihmisistä ja langoista. Neitikin oli yllättäen todella väsynyt messujen jälkeen ja nukahti kotimatkalla autoon:

Ensi vuonna uudestaan!

2 comments:

Anonymous said...

Mikä on IRKKI? Onko joku salainen neuleseura, johon vain määrätyt kuuluu ja saa olla mukana.....

Marjukka said...

Hei ostit ihan samanvärisen Onlinen kerän kuin minäkin! Tuon toiseksi ylimmän pinkki-keltaisen. :) Onko se jo puikoilla? Mulle niistä kehittyi yhden toisen kerän kanssa nämä: http://marjukan.vuodatus.net/blog/2297505/raituli-sukat-ja-pipa/