Friday, May 01, 2009

Hyvää vapun jälkeistä päivää!

Postaus ei ihan ehtinyt vappupäivän puolelle, mutta hyvää vappua joka tapauksessa! Täällä on vietetty päivää neuloen, herkutellen ja musiikkia kuunnellen. Tällainen vappubuffa väkerrettiin miehen kanssa:

Tarjolla oli simaa, erilaisia limuja, rehuja ja sipsiä dipattavaksi, chilimarinoituja valkosipulinkynsiä, perunasalaattia, prinssinakkeja, viinirypäleitä ja cantaloupe-melonia. Tuli kyllä syötyä!

Sain lisäksi tänään neulottua loppuun Clapotikseni, jonka lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. Lankana oli Lankaliike Nordiasta ostettu puuvillalanka Järbo 8/4. Värit menevät huivissa todella kauniisti ja puuvilla sopii hyvin kesähuiviin.


Kuten kuvasta näkyy, huivi on melkoisen iso, shaalimainen oikeastaan. Kuvasta myös näkyy hyvin kasvava maha, jota ei saa piiloon enää millään.


En jaksanut pingottaa huivia sen koon vuoksi, joten vein sen pyykkinarulle kuivumaan ja roikkumaan. Saa kelvata näin, pingoitan sen sitten joskus, jos se sitä vielä tuntuu tarvitsevan.


Lähikuvassa värit erottuvat parhaiten:


Yllätin itseni myös eilen olemalla ahkera ja pingotin vihdoinkin shettikseni (eli Shetland Triangle kirjasta Wrap style). Vastahan se on odottanut sitä monta kuukautta... Lankana työssä oli
Filatura Di Crosa Centolavaggi. Aivan ihana ja ohut huivilanka, jota hamstrasin aikoinaan jostakin Tallinnan lankakaupasta.


Huivi ei ole suuren suuri, mutta juuri sopiva meikäläiselle. Tarkoitus oli tehdä siitä talveksi tai välikausiksi kaulahuivi. Tosin voihan huivia käyttää myös hartioillakin, jos sellaiselle on tarvetta. Haaveilen tosin jo ihan muista hartiahuiveista...Selaapa muuten huviksesi vielä tämän postauksen kuvat läpi. Ai miten niin tykkään violetista?

Ps. Bloggerin kello näyttää eri aikaa kun meikäläisen kello: sen mukaan postaus ehti vielä vappupäivälle!

1 comment:

Tui said...

Ihanat huivit!