Tuesday, July 29, 2008

Perheenlisäystä

Joskus kahdesta tulee kolme. Tässä tapauksessa tosin kävi niin, että oli kaksi ja sitten tuli kaksi. Eli yhteensä nyt on jo neljä! Tässä uudet tulokkaat:


Edustalla pikku-neiti Säde ja taustalla komea herra Tuisku. Kyllä meinasi tulla tippa linssiin, kun suht arka Säde tänään naukumalla komensi mua rapsuttamaan ja Tuisku leväytti itsenä jalkojen juureen rapsutusvalmiuteen. Oi sitä onnea. :) Kissat tulivat perjantaina ja hieman oli suhinaa ja murinaa Skitson ja Riesan välillä. Nyt ollaan jo nenän nuuhkimisetäisyydellä. Välillä selkeästi joku haastaa leikkiin, mutta muistaakin kesken loikan, ettei ventovieraiden suhteen sovi leikkiä. Erittäin hyvältä siis näyttää uusien kissojen kotiutuminen. Myös blogin kannalta asia näyttää hyvältä: lukijoille tiedossa lisää blogikissajuttuja!

4 comments:

hanna-h said...

Onnea perheenlisäyksen johdosta! Kauniita kissoja ovat. Eivätköhän ne hurmaa pian Skitson ja Riesankin ;)

kio said...

toivottavasti pian ystävystyvät keskenään. Mistä nämä kaksi tulevat? Ovatko he samasta perheestä ja tuntevat toisensa ennestään?

Niina said...

Ihanaa että otit Säteen ja Tuiskun hoiviisi, kun en itse voinut :) :(

ikävä on niitä kissoja....

Puputsi said...

Kissat tuli meille tutulta, joka joutui niistä elämäntilanteen vuoksi luopumaan. Tuisku ja Säde on sisaruksia, vaikkei ihan koon perusteella uskois. Tässä katsellessa on kuitenkin huomannut niillä hirveästi samanlaisia elkeitä ja ilmeitä.

Kissoilla menee hyvin. Vähän kollit hakee reviirirajojaan varsinkin ruokakupin läheisyydessä. Se on iso juttu, kuka saa syödä eka! Mitään verisiä tappeluita ei kuitenkaan toistaiseksi ole ollut.