Monday, July 07, 2008

1-vuotishääpäivä ja uusi Ulla

Juhlimme tänään 1-vuotishääpäiväämme. Kävimme kätköilemässä hienossa luolassa ja sen jälkeen Subwayssa patongeilla. Ostettiin Benderin jättikeikka DVD:llä (rakastetaan Futuramoja, nyt meillä on taas kaikki Suomessa julkaistut) itsellemme häälahjaksi. Viime vuonna häälahjaksi saatu shampanjapullo odottaa jääkaapissa avaamistaan, mutta ei vielä tiedetä, jaksaako sitä enää korkata. Joka tapauksessa aivan ihana hääpäivä: yhdessäoloa. Huomenna olisi tarkoituksena mennä katsomaan Indiana Jones (ei spoilereita!).

Ja hei, kai huomasitte, että uusi Ulla on ilmestynyt! Lukekaa Marjutin kirjoittama loistava pääkirjoitus, yhdyn siihen täydestä sydämestäni, vaikka panokseni juuri tämän Ullan tekemiseen olikin vähäistä. Pääkirjoituksen innostamana kirjoitankin nyt oikein blogiini ne ajatukset, mitä uusin Ulla herätti:

Rakastan tuota Panache-kansikuvaa, missä on ihana kissa! Panache vaikuttaa muutenkin huivilta, jollaisen voisi neuloa. Tykkäsin myös Ystävälle -jakusta ja suurimmasta osasta sukkia. Ihmettelen vain sitä yhtä hullua, joka niitä sukkia on suunnitellut... ;) Huiveista iski myös Tulppaani-huivi. Toivottavasti saan syksyn Ullaan jotain omia ohjeita taas esille.

Jottei nyt ihan kuvaton postaus tulisi, niin katsokaapa, kuinka akrobaattisissa asennoissa blogikissamme käy kakalla:

3 comments:

Lankakomero said...

Voi kiitos! Tuppo on kyllä erittäin valokuvauksellinen ja aina tunkemassa kuviin mukaan!

Suolaaja said...

Onnittelut 1-vuotiaalle avioliitollenne! :) ja kiitos hamekommentista. Voisin kokeillakin vääntää ohjetta siitä hameesta, oli sen verran helppo ja nopea projekti.

Tuo geocatching houkuttelee ihan hirmusti. Hehhee. Täytyy perehtyä siihenkin.

-Lalla- said...

Kiva kuva :) Meillä siskoni kissa tekee kaikki pisutarpeensa vessan pytylle. Asento on sama :)