Thursday, September 06, 2007

Syyskuun satoa

Lankavarastojen lisäksi on kasvaneet myös muut tavarakasat. Arvatkaapa, mitä ostin Wanhan Sataman kädentaito-messuilta:


Kuten ylläolevasta kuvasta voi päätellä, ostin kerijän. Ta-daa, pakko vielä esitellä se omassa kuvassaan:
Surruttelin tänään pari vyyhtiä keriksi, ja sain kiinnostuneen kaverin:
"Mitäs tuolla tapahtuu?"


"Pakko se kai on mennä lähemmäksi katsomaan...."


"... ja vieläkin lähemmäksi..."


"... ja lähemmäs."


"Ai tämmöisiä siitä tulee. Uskaltaakohan sitä vähän koskea..."

Ihmettely loppui siihen, kun mainokset kolahtivat postiluukusta ja Skitsolle tuli kiire katsomaan, kuka meille on murtautumassa.

Yllätin itseni ostamalla messuilta yllättävän vähän tavaraa:


Hahtuvaa,
tumppuaineksia (nämä halusi mies, tahtoo tuommoiset tumput),


pipolankaa


ja helmiä.

Osallistuin monien inspiroimana kymppikerhoon eli 10% -projektiin. Tavoitteena on saada lankavarasto 60 kiloiseksi vuoden loppuun mennessä, sen aloituspaino oli 66 901g. Tätä blogiakin kun selailee, huomaa, että valmistuneita töitä ei ole ollut vähään aikaan. Köh, pitänee yrittää saada jotain valmiiksi asti.

4 comments:

Rouva Oranssi said...

Määki haluun!! Kademieli valtaa nyt heti. Oliko kallis ja kuka myi? (Ei ole anoppilan vintistä löytyneet vielä vyyhdinpitelypuutkaan. Kuulemma pitäisi sellaiset olla anoppivainaan jäämistössä.)

Anonymous said...

Moikka!
On niin kiva lukea sun puuhista! Meillä on jo matkakuume päällä, kun 2 vkon päästä lähdetään Havajille. Hui.. Timo virkkas mulle kännykkäpussin ja virkkaa nyt kannettavalle pussia matkalle. Minä taas ompelin Timolle liskopenaalin. Pitäiskö jo perustaa käsityöblogi :D Rakkain terveisin Tea

Markka said...

Vautsi! Tahtoo kerijälaitteen, tahtoo!
Ihana utelias apuri :)

famu said...

Kiitos Puputsi kommentistasi blogissani jo jokin aika sitten.-Kysyit verkkokassista.Yläkantin virkkasin napakoilla kiinteillä simukoilla: neljä ks jokaiseen kaareen 6 kerroksen verran.Hihnat samoin 5-6 ks edestakaisvirkkausta sopivan pituiseksi.Minulla pituutta 24 cm.Kovin pitkiä ei kannata tehdä,kun ne kuitenkin käytössä venyvät.Kassille tein korkeutta kolmisenkymmentä senttiä.Sekin venyy kovasti tavaran kuljetuksessa.-Selailin sivujasi pitkäänja löysin monia kivoja juttuja.-Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle.