Sunday, April 22, 2007

Saksan ostokset

Huhhuh. Saksan ostoksista on jo niin kauan, ettei edes meinaa muistaa, mistä liikkeestä mikäkin on hankittu. Haluan kuitenkin edes tämän vähän jakaa kanssanne ja kirjoittaa samalla itselleni muistiin. ;)

Nämä söpöt kerät pomppasivat mukaani Wollkorb Alexanderista. Opalopalopalopal... ahhh...


Lisää sukkalankoja ostin Wolle Rödelistä. Oman tuotannon puikot ja kassin kahvat olivat niin halpoja, että päätin sitten hamstrata niitä sen kuuluisan varmuuden vuoksi.


Fortissiman ihania blingbling-värejä löytyi Die Habdarbeutsstyb'n H. Mayerederiltä. Vaaleanpunaisesta tulee mulle ehdottomasti disco-sukat! ;) Tietysti piti ostaa myös edulliset Addin puikot. Ja lisää Opalia...

Tällaiset hauskat kortit ostin matkan varrella olleesta korttitelineestä. En tiedä saako kuvasta tarpeeksi selvää, mutta kirjaimet on siis neulottu. Piti ottaa kaksi, jotta toisella voi koristella omaa kämppää ja toisella voi joskus ilahduttaa jotakuta kanssaneulojaa.

Yritin myös ottaa labeleita käyttöön tän postauksen yhteydessä. Valitan turhia haamupäivityksiä. Antakaa palautetta, onko labelit toimivat. Käyttääkö niitä edes kukaan?

No comments: