Saturday, March 10, 2007

Katkeruuden karvas kalkki vaihtui ihanaksi suklaaksi

Otsikko viittaa siis siihen, että voitin Lankahamsterit 2007 -kisassa suurimman vastoinkäymisen palkinnon tuolla edellisessä postauksessa esittelemälläni takinroikaleella. Mokoma epäonnistuminen kaiveli niin paljon, että neulomiset on jäänyt nyt todella vähälle. Pitäis kai yrittää tsempata se valmiiks, ettei jää täysin ikuisuusprojektiksi. No, joka tapauksessa tämä palkinto lohdutti, kiitos myös kaikille postaukseen kommentoineille!


Tästä ihanasta lohdutuspalkinnosta kiitokset ajvillalle! Suklaa oli suussasulavan hyvää ja Sisut ihan parhaita eikä katkera moka enää maistu niin pahalle. Olivia on ihanan pehmoista ja siitä pitää tehdä jotain kivaa kesäksi. Tuo heijastinnalle on herttainen, olenkin jo pitkään miettiny, että pitäiskö semmonen ostaa, mutta enää ei tartte miettiä. ;) Myös toi kortti ja sen takana ollut tarina oli ihania ja lohdullisia. :)

Mua on lahjottu myös muuten:

Koi antoi mulle ihanan pinkit lankakerät, joista tulee siskolle jotain. On kyllä niin sen väriset! Osasta lankaa oli ehditty jo tehdä feather and fan -huivia, mietityttää vaan, raaskiiko toisen työtä purkaa. :/

Lohdutuspalkinnon ja torstaisen neuletapaamisen innoittamana aloin parin päivää sitten neuloa ja eilen sain valmiiksi sukat:


Vaikka kuva ei ole kauhean edustava, sukat on justiinsa passelit ja kivat. Varren valepalmikko on pöllitty Lyyra-sukista ja kärki on zeskan neuvoma nauhakavennus. Lankana punainen Nalle.

Neuletapaamisessa annoin vihdoin ja viimein aikaa sitten blogiarvonnassani voittaneelle veranolle palkinnon. Kuvan palkinnosta löydät veranon blogista. Samalla hoksasin, etten ole toisen voittajan osoitetta vielä saanut, joten pitänee ahdistella vielä kyselyillä.

Johan kaikki ovat huomanneet uusimman Ullan? Siellä on myös mun kirjoittama juttu Tukholman lankakaupoista. On mahtava fiilis nähdä oma juttu julkaistuna jossain. Pitänee siis jatkossakin kirjoitella Ullaan juttuja ja ohjeita.

Ensi kerralla luvassa keskeneräisten projektien tuskaa ja syy sille, miksi ne pitäisi saada mahdollisimman pian valmiiksi. ;)

4 comments:

Pörrö said...

Böö, perustettiin #askartelumassat

Tervetuloa mukaan

Maartsi said...

Tuo Sisu-aski olikin hyvä idea vastoinkäymispalkintoon. Minulle oli koulun aloittaminen tosi vastenmielistä ja äiti lahjoi minut aina Sisu-askilla, kun lupasin olla itkemättä koulussa. Voi tavaton sitäkin aikaa...

Rouva Oranssi said...

Luulin lähettäneeni osoitteeni sulle jo aikaisemmin. Sama pää kesät talvet, paha mennä sanomaan lähetinkö vai luulinko lähettäneeni. Nyt on meiliä laitettu. Kiitos vain 'ahdistelusta' ja arvonnasta!

famu said...

Ihanat lääkkeet harmien haihduttamiseen.-Hyvää ja virkistävää keväistä viikonloppua Sinulle.